Roindiass isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım Bütün oyunlarda sabit 15 fps alıyorum

rx 7800 xt ryzen 5 7600/240 mm sıvı soğutucu 32 gb ram lol,cs2 de ve 1 kaç hikayeli oyunda test ettim her oyunda 15 fps sabit ne aşağı ne yukarı ama afmf 2.1'i açtığım anda ve ekran kartı driver sildiğimde fps uçuyor bana yardımcı olabilecek varsa yardım edin
  2. R

Yardım Lol'de fps sabitlenmiyor

İlk başta sistemi tanıtayım Rx 7800 xt /sıcaklık 50 Ryzen 5 7600 /sıcaklık 52 32 gb Ram Şimdiden iyi akşamlar lol de fps sınırını 240 yapınca 200-220 fps arasında alıyorum ama fps sınırını kaldırınca 280+ oluyor ben fps'imi 240 a nasıl sabitleyebilirim
  3. R

Öneri Wraith spirit of aim Speed mi Wraith spirit of aim hybrid mi?

O zaman sen diyorsun ki Speed/Hybrid+Dot Skates en iyi ikili diyorsun dimi tabi ben yanlış anlamdıysam
  4. R

peki cam skates nasıldır
  5. R

1600 dpi 0.47 sens olması lazım
  6. R

Dostlar öncelikle selamlar. Bi 6-7 ay önce Ajazz aj159 Apex almıştım ve hala kullanıyorum ki 4-5 bin TL civarında acayip fark yaratan bir mouse çıkmadığı sürece nereye kadar gidiyorsa kullanacağım. Yalnız stok skatez ve Klasse Pro Gaming Mousepad kullanıyorum. Kendime Wraith Spirit of Aim Pro...
  7. R

Yardım Lol'de düşük fps alıyorum

rx 7800 xt ryzen 5 7600 ddr5 cl 30 6000 mhz ram 1 tb m.2 ssd lol'de düşük fps alıyorum her tarafa baktım oyunu silip geri yükledim pc 2 kere sıfırladım bios güncelledim ve bios ayarlarınıda yaptım aynı şekilde amd driver güncel ve ayarını yaptım yani her şeyi yapmama rağmen düzeltemedim cs2 de...
  8. R

Rode PodMic XLR Kardioid Mikrofonu İçin Ekstra Mikser'e İhtiyaç Var mı ?

Rode PodMic Kardioid Dinamik Mikrofon almayı planlıyorum ses kartı olarak Behringer UMC22 2 Kanal USB almayı planlıyorum. Peki bu mikrofon için mikser alınmalı mı alınması gerekirse Behringer XENYX 302USB bu alınır mı
  9. R

Yardım Monitörümde HDR var Ama Windowsta Açılmıyor

Monitörüm MSI MAG 256F HDR özelliği Var Ama HDR Windows Ayarlarında Açılmıyor
  10. R

Aula f75'in sarjı kaç kaldığını nasıl öğrenebilirim ?

Aula f75'in sarjı kaç kaldığını nasıl öğrenebilirim ?
  11. R

Yardım Gigabyte B650M S2H ile ryzen 5 7600'e nasıl overclock yapabilirim?

ben matx anakart değilde bunu seçtim bu nasıl ? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html veya bu nasıl çok mu üst düzeye kaçar ? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-x670-gaming-x-ax-v2-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,477357002.html
  12. R

neden dusuk fps aliyorum ?

bence bir bios ve windows sıfırla derim. Eğer olmaz ise (benim) tahminimce ekran kartında sorun vardır, garantisi varsa garantiye ver
  13. R

yani olmuyor sanırsam teşekkürler bende o zaman anakart değiştireyim
  14. R

Gigabyte B650M S2H ile ryzen 5 7600'e nasıl overclock yapabilirim?
  15. R

Almanca klavye'ye Türkçe keycap olur mu ?

çok teşekkür ederim
Geri