https://www.pazarama.com/lenovo-loq-15irh8-intel-core-i5-12450h-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-156-fhd-144hz-82xv00nktx-p-197528996691
Bu ürünü tavsiye ederim, şu an kendime de almayı planlıyorum bir yandan
XBOX Controller da bağlantı problemi yaşıyoruz. Ağabeyim geçen günlerde almıştı. Elden Ringe girince bluetooth bağlantısı gidiyor. Sonradan da tekrar gözükmüyor birkaç sefer aç kapat yapınca düzeliyor anca. Bence sıkıntı bluetooth usb bağlantısından 4.0 bağlantı mevcut 5.0 alırsam sıkıntı...
Dostlar laptop önerisi bekliyorum önceliklerim ekran panelinin IPS olması ve iyi bir işlemci olması benim için önemli. Önceliğim blender, photoshop tarzı programlar olacak, tavsiye edebileceğiniz bir laptop olursa sevinirim Bütçe 29k
Şu ürünü buldum...
Elektrikli süpürge almayı planlıyorum dyson bu sektörün apple ı gibi iyi bir marka ama fiyatına değer mi? Daha ucuz ve daha etkili diyeceğiniz bir marka model var mı?
Dyson çok iyi diyorsanız hangi modeli almam gerekir sizce? (Not evde kuş var her yere tüy döküyor).
Herkese selam Kiptaş ın bir sitesinde oturuyorum türk telekom altyapısı mevcut değil büyük kutusu var için de süperonline sistemi var. Türk telekom altyapısnı kullanan firmalar üzerinden max 20mbps alıyorum. Ben şahsi olarak başvuru yapsam altyapı koyulması için olur mu yoksa site ile mi...
Eski bir leptobum var lenovo Z5070 bunun satarak üstüne para koyarak biraz daha iyi bir şey almak istiyorum ne önerirsiniz IPS panelli olsun.
Lenovo Thinkpad E15 I5-1235U düşünüyorum ama pahalı duruyor biraz başka önerisi olan var mı?
Kuzenim Almanya da yaşıyor parasını ona yollasam m2 ssd yi vergisiz sıkıntısız bir şekilde bana getirebilir mi? Bunu yaparken el çantasına ataması lazım öyle değil mi?