Rokso isimli üyenin son içerikleri

1. R

Honor choice tnhchop kalem uyumluluk

Başlıktaki kalem honor pad 10 tablet ile uyumlu mu?
  2. R

Shell BMW MOTORSPORT BMW M1 batarya

Shell de satıln bu arabanın bataryasının nasıl bulabilirim BMW MOTORSPORT BMW M1 Bulmam gereken ürün ekte
  3. R

Logitech g f710 kontrolcü alınır mı

Peki yerine alabileceğim fp bir kol var mı 1k 1.2k civarı
  4. R

Logitech g f710 kontrolcü alınır mı

Sizce nasıl bir kol alınır mı kardeşim için alacağım ps4 uzun süre idare eder mi
  5. R

Replika kontrolcü önerisi

Küçük kardeşim için replika bi kol almak istiyorum herhangi bir öneriniz var mı Böyle bişey buldum ama nasıldır idare eder mı kaliteli olmasına gerek yok idare etse yeter https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-dualshock-4-v2-gamepad-siyah-yeni-nesil-kol-pm-HBC00001PY7KC
  6. R

Çakma ps4 kontrolcüsü

Merhaba kardeşim için çakma ps4 kontrolcüsü alacağım çok kaliteli olmasına gerek yok idare etse yeterli tavsiyeleri biz var mı?
  7. R

Ps4 te FC25 rahat oynanır mı

Bende ps4 var fc25 almayı düşünüyorum rahat oynanır mı maç esnasında kasma olur mu arayüzde kasması çok önemli değil
  8. R

Ps4 ile uyumlu orta fiyatlı direksiyon

Başlıkta da yazdığım gibi ps4 ile uyumlu direksiyon seti arıyorum Max 10k bütçem var
  9. R

E posta adresine ek mail ekleme

Merhaba benim mail adresime başka ülkelerden giriş yapılmaya çalışılmış ama başarısız olmuş bu durum bende şüphe uyandırdı internette mail adresinize başka bir mail ekleyip eski mail adresinizi durdurun diye bir öneri sunmuşlar ne kadar işe yarar işe yarıyorsa nasıl yapılır yardımcı olursanız...
  10. R

hangisini tercih etmeliyim

8 1720786559 Hazır sistem alıcam 4k gibi bi fark var
  11. R

hangisini tercih etmeliyim

intel 12400f rx6750xt ryzen 5 5600 rtx 4060ti ikisi arasında çok fark olur mu fiyat farkına değer mi
  12. R

Ryzen 5600x rx6600 nasıldır ??

evet bana da o daha mantıklı geldi 1718108079 evet ona da bir göz attım tavsiye için teşekkürler
  13. R

onun dışında sistem hakkındaki düşüncen nedir
  14. R

böyle bi sistem buldum işlemci yükseltip yani 5600x i seçip kullansam iş görür mü
  15. R

Hazır sistem önerisi max 20k bütçe

uçuk bi fiyat farkı olmadığı sürece zorlarım
Geri