Bu laptop sizce alınır mı? Fiyatı indirimde uygun geldi. Tasarımı güzel çok inceleme yok ama soğutması iyi diye duydum. Ekran kartı 80w ama baya ince ve bu fiyata iyi gibi duruyor. Link:https://www.amazon.com.tr/GIGABYTE-GAMING-Gaming-Notebook-FullHD/dp/B0FQCWF9JN?tag=cihaztv-35959-21
Mantıkı olabilir. Daha upgrade düşünmüyorum 2 yıl beni sorunsuz oynatsa yeterlidir benim için. Samsun da yaşıyorum ekran kartı bulmak zor biraz :D param güvende falan için ise bir bilgim yok.
O bakımdan çok mantıklı evet ama genellikle yazdığım gibi hikayeli oyunları stabil oynamak istiyorum ekran kartı yetersiz kalıyor. Ve dediğim gibi nvidia tercihim.
bir şey daha var. Frisby C-8935G diye bir kasam var ve hem kasa hem psu olarak berbat. Uygun fiyatlı bir kasa varsa güvenilir marka çok iyi olurdu. Birde sattığım para dahil 10k max bütçe ayırabilirim. Ekran kartı da amd tercihim değil. Teşekkür ederim yanıtınız için.
Arkadaşlar bundan bi 5 sene önce hazır bir sistem aldım ve artık beni yormaya başladı. Oynamak istediğim oyunlar var ama oynayamıyorum yardımcı olur musunuz?
Ekran kartım 1650s, işlemcim r3-3100 ve anakartım A320M-F.
Bütçe 10k civarı.
Ekran kartı ve işlemciyi kaça satabilirim? Bunları satıp...
İndirimlerde birsürü uyguna oyun almıştım. Fakat bilgisayarım bu oyunlar için yeterli değil. Bende ilk başta bilgisayarı yükseltmeyi düşündüm ama baya fazla tutuyor. Bende ps4 alıp bu oyunları oynasam 1 yıl sonra üniversiteye gideceğim inşallah o zaman satarım ve satması da kolay olur diye...