RoldRex isimli üyenin son içerikleri

1. RoldRex

GPU söylediği kadar kullanılmıyor?

Alt taraflarda hep %0 işlemcidede var anlamadım
  2. RoldRex

GPU söylediği kadar kullanılmıyor?

Bunun nedeni ne yeni kurdum pcyi acaba yazılım fln mı eksik. Direkt hepsi yanlış...
  3. RoldRex

Biosa geçerken ekranın gelmemesi kabloyu çıkar tak yapınca gelmesi

Merhabalar yeni kasa topladım ve her şey sorunsuz ama bir sorun var pcyi kurduğumdan beri biosa geçerken , windowsu kurma ekranına geçerken vs. Ekran gidip gelmesi gerekiyor demi ekran gidiyor ve gelmiyor kabloyu çıkar tak yapıyorum düzeliyor bu uefi'ye geçerken de oluyor anlamadım gitti...
  4. RoldRex

Yardım Yeni aldığım "Asus A21 Plus" kasasının ön panel USB'deki kusur

Kasayı kurmam lazım ama kasayı kurduğumda vidaları fln takınca kasanın değişim veya iade yapma hakkım gidiyor diye biliyorum o yüzden foruma yazdım
  5. RoldRex

Yardım Yeni aldığım "Asus A21 Plus" kasasının ön panel USB'deki kusur

Merhabalar kasanın ön paneldeki USB 3.2 soketinin birisi yamulmuş , kırılmış gibi gaming.gen.tr den almıştım. Teknik servisine mail attım bekliyorum bi yazamadılar. Sizce sorun teşkil eder mi anlık veya uzun süre kullanımda.
  6. RoldRex

Magic adlı Satıcı Hakkında sorular

İşlemci alacağım ama bakıyorum incehesap , itopya tarzı güvenilir sitelerde en az fiyatlarda 1k-2k fark var ama n11'deki magic adlı satıcı en ucuz satan yer , bakıyorum binlerce satış yapmış ama madurlar var bi karar veremedim fiyatıda gözüme cazip geliyor. Güvenemedim o yüzden foruma yazmak...
  7. RoldRex

Güncel Krampon önerisi

https://www.boyner.com.tr/nike-dv4337-001-legend-10-academy-fgmg-gri-erkek-krampon-p-15322086?barcode=197600863835 https://www.boyner.com.tr/adidas-id9049-copa-pure-iii-league-fgmg-beyaz-erkek-krampon-p-15368024?barcode=4067892907028...
  8. RoldRex

Yardım Exaroton sunucu modpack hatası

Yaptığın modpaketi hangi yazılım üzerindeyse onu kuruyosun ilk önce ( forge , fabric ) kurduktan sonra dosyalarda mods diye dosya olucak oraya atıyorsun dosyalarını sonra olması gerekiyor. Ben böyle yapmıştım. Modların sürümlerine dikkat ederek kur yazılımı
  9. RoldRex

AMD GPU'larında hala sorunlar var mı?

Normalde Nvidia üzerinden devam etmek istiyordum fakat bi yanda amd f/p olarak çok popüler olmaya başladı. Güncel AMD gpuları eskisi gibi yazılımsal ve wattman tarzı problemler devam ediyormu bunu merak ettim ona göre AMD almayı düşünüyorum. Tecrübelere daha öncelik verilirse müteşekkir ederim...
  10. RoldRex

Çözüldü✓ Ryzen 7 7700 vs Ryzen 5 7500f

7700 ile 9600x arasında ne kadar fark varki? 7700'ü 8 çekirdek olduğu dolayısıyla söyledim. Sence neden
  11. RoldRex

Çözüldü✓ Ryzen 7 7700 vs Ryzen 5 7500f

Bu işlemcilerden hangisini almalıyım bilemedim RTX 5070'in yanına hangisi daha iyi olur. Aralarındaki fps farkı fiyat farkına değer mi? ( Fark 2300TL )
  12. RoldRex

Amd Ryzen 7 7700 için soğutma önerisi

Amd Ryzen 7 7700 almayı düşünüyorum , 65w olduğu için çok ısınmayacağını düşünüyorum. Ama pek emin olamadım. Hava tipi soğutucu yeterli olur mu? Yoksa sıvı soğutucu şart mı? bütçem çok fazla olmadığı için ona göre kendimi ayarlayacağım.
  13. RoldRex

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

36-44k arası bir bütçem var. Ssd'im var. Nvidia ve amd combolu olursa makbule geçer.
Geri