Merhabalar yeni kasa topladım ve her şey sorunsuz ama bir sorun var pcyi kurduğumdan beri biosa geçerken , windowsu kurma ekranına geçerken vs. Ekran gidip gelmesi gerekiyor demi ekran gidiyor ve gelmiyor kabloyu çıkar tak yapıyorum düzeliyor bu uefi'ye geçerken de oluyor anlamadım gitti...
Merhabalar kasanın ön paneldeki USB 3.2 soketinin birisi yamulmuş , kırılmış gibi gaming.gen.tr den almıştım. Teknik servisine mail attım bekliyorum bi yazamadılar. Sizce sorun teşkil eder mi anlık veya uzun süre kullanımda.
İşlemci alacağım ama bakıyorum incehesap , itopya tarzı güvenilir sitelerde en az fiyatlarda 1k-2k fark var ama n11'deki magic adlı satıcı en ucuz satan yer , bakıyorum binlerce satış yapmış ama madurlar var bi karar veremedim fiyatıda gözüme cazip geliyor. Güvenemedim o yüzden foruma yazmak...
Yaptığın modpaketi hangi yazılım üzerindeyse onu kuruyosun ilk önce ( forge , fabric ) kurduktan sonra dosyalarda mods diye dosya olucak oraya atıyorsun dosyalarını sonra olması gerekiyor. Ben böyle yapmıştım. Modların sürümlerine dikkat ederek kur yazılımı
Normalde Nvidia üzerinden devam etmek istiyordum fakat bi yanda amd f/p olarak çok popüler olmaya başladı. Güncel AMD gpuları eskisi gibi yazılımsal ve wattman tarzı problemler devam ediyormu bunu merak ettim ona göre AMD almayı düşünüyorum. Tecrübelere daha öncelik verilirse müteşekkir ederim...
Bu işlemcilerden hangisini almalıyım bilemedim RTX 5070'in yanına hangisi daha iyi olur.
Aralarındaki fps farkı fiyat farkına değer mi? ( Fark 2300TL )
Amd Ryzen 7 7700 almayı düşünüyorum , 65w olduğu için çok ısınmayacağını düşünüyorum. Ama pek emin olamadım. Hava tipi soğutucu yeterli olur mu? Yoksa sıvı soğutucu şart mı? bütçem çok fazla olmadığı için ona göre kendimi ayarlayacağım.