RollingStonesrio isimli üyenin son içerikleri

1. R

Çözüldü✓ Acer nitro 5 an515-58 laptopum içi ram yükseltmesi için ram önerisi

Mağza yorumlarına bakarsan tirsemden alınan cihazlara hep aynı foto ile yorum atılmış.İstersen bir bak.
  2. R

Hangi satıcıdan bahsediyorsunuz ve arkadaşın dediği gibi piyasada çok sahte samsung var.
  3. R

Samsung ramin satıcıları pek güvenilir gelmedi.
  4. R

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-bigboy-16gb-3200mhz-c22-ddr4-nb-bellek-b32d4sc22-16g-fiyati,1050070241.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAi_G5BhDXARIsAN5SX7q4LSTlg9EX4kkRBmrkzY87242wNaf0YKsj2V6OVjMmqupzT_DVmb8aAleFEALw_wcB Bu ram ile sizin atmış olduğunuz ram arasında ne gibi farklılar var acaba?
  5. R

Cihazımda bulunan ramin özelliklerini ekledim. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. R

Acer Nitro 5 termal macun nasıl yenilenmeli?

Ne yaptın dostum yeniledin mi ?
  7. R

Logitech g332 mikrofon sorunu

Steelserieslik bir durum yok.Jak girişini söküp tekrardan lehimledim ve düzeldi. Önerin için sağ ol.
  8. R

Logitech g332 mikrofon sorunu

Kulaklığın mikrofonu çalışıyor olarak gözüküyor fakat ses gitmiyor sorun nedir?
  9. R

Yardım Laptop düşük CPU kullanımı

Acer Nitro 5 AN515-58 markalı cihazımın oyunlarda düşük CPU kullanımı veriyor. Performans kaybı yaşıyorum gibi hissediyorum.Oynadığım oyun batttlefield 1
  10. R

Yardım YENİ ALINAN LAPTOP ÇALIŞMA SAATİ

Bizde iade edip kasa almaya gidicez galiba 😂
  11. R

Yazma hızları normal hocam 1665239756 Yazma hızları normal hocamm Hocam bende ettim performans kaybı var diye değişimden geldi ürün şüphe düştü içime sorayım dedim
  12. R

Yok sistemin açılıp kapanması
Geri