Ron Kray isimli üyenin son içerikleri

1. R

Öneri 1080p için 5080 aşırı abartı mı?

360hz monitörüm var 1080p 5080 9800x3d ile kullanıyorum bi tane 2k çekicem hikayeli oyun cok oynamıyorum ama 2k 4k bisiler sarar gibi
  2. R

Yardım Warzone sebepsiz shadowban yedim

hocam böyle olunca 1 hafta bile sürebiliyo maç aratırsanız hile lobisine düşüyosunuz bekliceksiniz
  3. R

Yardım Resident evil requiem oynarken fg 4x acamıyorum

çözdüm hocam fix
  4. R

Yardım Resident evil requiem oynarken fg 4x acamıyorum

resident evil requiem alıp indirdim 5080 ekran kartı ile oynuyorum millet fg4x acıp cok rahat akıcı oynayabiliyor ancak bende amd nin fg si gözüküyor ekran kartı son sürüm nedenini çözemedim fikri olan var mı
  5. R

Ryzen 7 9800x3d r23 değerlerim nasıl?

ben +200 -25 curve ile kulalnıyorum
  6. R

Ryzen 7 9800x3d r23 değerlerim nasıl?

+200 koy hocam rahattan
  7. R

Yardım 3080Tİ sıcaklıkları normal mi?

hocam sıcaklık biraz fazla temizlik yapılması gerekebilir ama hava çıkışınız kötü demişsiniz herhangi bir arkadaşınıızn kasasına takıp denerseniz daha iyi olabilir bide hocam sonda götü yazmışsınız patladım ona
  8. R

RESİDENT EVİL REQUİEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HİKAYEDE SORUN YAŞAR MIYIM ?

yaşamıyorsunuz zaten 5 6 farklı oyunlar 7 ve 8 bambaşka oyunlar ztn 9 ayrı iciniz rahat olsun
  9. R

Çözüldü✓ İŞLEMCİ NİYE BÖYLE KUTUYLA GELDİ BİLEN VARMI

tray almışsınız hocam kutusz modeller tray diye geçer ve çok boş garip kutularda paketlerde geliyorlar genedle size bu gelmiş
  10. R

Nvdia ile ekran kaydı nasıl alırım olmuyor?

hocam nereye alacağını da ayarlayabiliyorsunuz
  11. R

Nvdia ile ekran kaydı nasıl alırım olmuyor?

burdan ayar yapman gerek yukardaki seçeneklerden ayar yapıcaksın klip alma tuşunu değiştir klip alma ayarlarını da değiştir otomatik 5dk lık alıyor şu an klip alma tuşun alt shift f10 a basınca oluyor hocam
  12. R

Bu Sistemde Darboğaz yaşar mıyım

8gb ekran kartı alınması taraftarı değilim aciliyeti yoksa
  13. R

Sistemim güzel ama az fps alıyorum neden

işlemci ve ekran kartına bi test atar mısınız hocam bios güncel mi expo acık mı windows güncel mi win aktif mi? key var mı demek istedim yani
  14. R

RDR2'de işlemcimin çok ısındığını düşünüyorum

biostan kapatın işlemcinin gpusunu hocam daha sağlıklı olur
  15. R

RDR2'de işlemcimin çok ısındığını düşünüyorum

başka AAA oyunda da aynısı oluyor mu öyle bir oyun varsa girip bi test eder misiniz
Geri