Ronaldo7 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yeni Sistem topluyorum Gaming nasıl ?

Eyvallah hocam, bu arada palit ekran kartını seçicem
  2. R

Her ikiside? Bluetooth da varmı ?
  3. R

Hocam ama şu da var, msi ın anakartın da bluetooth ve kablosuz wifi bağlantı desteği varmış, yinede asus mu tercih edeyim ?
  4. R

Msi pro B650-s wifi olan model hocam o ikisi arasında kaldım 1759157507 Valla bilmiyorum hocam okadarını, palit mi seçiyim? Halbuki gigabyte da 3 fanlı, palit 2 fanlı olabilir
  5. R

Evet hocam şuan seçili olan zaten plus, nediyorsun tercih etmeli miyim ? Çünkü msi pro b650 ile karşılaştırınca msi daha fazla puan almış ve galiba asus da bluetooth ve kablosuz bağlantı desteği yok. Arada kaldım. 1759156795 İyi mi yani hocam seçili olan ?
  6. R

Pardon hocam, hava soğutma da var bu ped ekstra, asıl soğutucusu haba soğutma bequiet yazan varya işte o hocam.
  7. R

Almanyadaki en iyi site bu 1759156226 İşlemci soğutucusu, Thermal Grizzly PhaseSheet PTM ısı yalıtmapedi olarak geçiyor.
  8. R

Anladım, peki seçenekler bunlar hangisini tercih ediyim ?
  9. R

Mainboard ve diğer parçların hepsini değerlendirip yorumlar ve eleştirirseniz süper olur. Mainboard için bu mu iyi yoksa Msi pro b650 mi ?
  10. R

Hazır Sistem Karşılaştırması

Tamamdır çok teşekkür ederim. Benim bir kaç sorum daha olucak whatsappdan konuşsak olurmu burda almanyada çevremde anlayan kimse yok. Kabul ederseniz çok sevinirim. Etmezseniz sıkıntı yok
  11. R

Anladım hocam cidden çok teşekkür ediyorum. İlk sistemi beğendiysen birde asus olanı seçerim ekran kartını. Umarım 3 fanlı gelir. Win 11 key olmadan almayı düşünüyorum pek rahatsız etmiyor. Bu arada bios bana sıkıntı çıkarmaz değil mi? 😅 ilk sistemde hayatımda ilk defa bios güncelledim baya bi...
  12. R

Anladım hocam çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun baya bilgilendirdin beni. Peki msi pro b650 s wifi okadar kötü bir anakart mı. Ve ikinci sistemdeki m2 ssd hakkaten kötü mü okadar. Çünkü arkada oyun inerken fps düşüyordu. Bu arada eğer dediğin gibi windows kurulu alırsam, zaten bios...
  13. R

Bu ar Teşekkürler hocam gerçekten çok yardımcı oluyorsun. Bu arada ben bu siteden 2 hafta önce bir sistem aldım ikinci fotodaki ile nerdeyse aynı sadece ekran kartı inno3d marka 2 fanlı geldi, winowsu kendim kurdum lol oynarken drop ve kasma sıkıntısı oluyordu daha sonra biosun güncel...
  14. R

Teşekkür ederim bu değerli bilgiler için, farklı bir işlemci mi düşünsem acaba çünkü bios güncellemesiyle uğraşmaj istemiyorum, bunun sebebi bilgisayardan pek anlamıyorum ve bir hata yapmaktan korkuyorum üstelik bios güncellemesinden sonra yapılması gereken ayarlamalar hakkında hiç bir fikrim...
  15. R

Eyvallah hocam peki diğer parçalar nasıl? Genel olarak uyuşuyor mu ekran kartı işlemci ve anakart ram vs
Geri