XFX RX 6700 Ekran kartımda oyun oynarken NO SIGNAL Hatası alıyorum bilgisayarı kapat aç yaptığımda ekran kartını görmüyor
Driverları silip yüklediğimde düzeliyor fakat bir süre sonra yeniden NO SIGNAL hatası alıyorum
Bilgisayarımın özellikleri:
Gigabyte b450m k
Amd ryzen 5 5600
Apacer 512 gb...
26-27k DDR5 ekran kartı nvidia amd farketmiyor daha çok hikayeli oyunlar ve cities skylines 2 microsof flight... oyunlar oynuyorum
işlemci amd olursa çok daha iyi olur
item satıştan Xbox gamepass aldım (3 ay ) microsoft hesabı olarak geldi. xbox hesabıma (kendi hesabıma) bağladım league of legends oyununda gamepass ekledim 1 saat sonra riot hesabım çalındı eklediğim microsoft hesabı tarafından riot hesabım çalınması mümkün mü?
item satıştan Xbox gamepass aldım (3 ay ) microsoft hesabı olarak xbox hesabıma bağladım league of legends oyununda gamepass ekledim 1 saat sonra hesabım çalındı eklediğim microsoft hesabı tarafından riot hesabım çalınması mümkün mü?
Razer Basilisk X HyperSpeed skatezleri öldü yeni skatez almam lazım fakat tr içinde bulamadım bulabilen abiler varsa linklerinizi bekliyorum şimdiden sağ olun arkadaşlar.