RONNIE1877 isimli üyenin son içerikleri

1. RONNIE1877

KODLU OYUN SİTELERİ ÖNERİSİ VE YARDIM

Merhabalar, Dostlar, merhabalar. Biliyorsunuz, Steam'de oyunlar biraz pahalı olabiliyor. Bugün yeni duydum şahsen — kendi adıma konuşuyorum — ama bu "kodla oyun oynama" muhabbeti varmış. Nasıl oluyor, bir sitesi var mı, güvenilir mi? Bilenler yorumlara paylaşabilir mi? Oynamak istediğim bazı...
  2. RONNIE1877

PROTEİNOCEAN CREATİN

saol dost valla uzun süredir kan vermiyorum dediğin gibi bi kontrol ettirmem lazım en iyisi dediklerini uygulayıp bir vitamin almak <3
  3. RONNIE1877

SİSTEMİM İÇİN PSU ÖNERİSİ

Çok teşekkürler değerli dostum <3
  4. RONNIE1877

750 uygun diyorsun yani
  5. RONNIE1877

GAINWARD GeForce RTX 5070 PYTHON III 12 GDDR7 192 BİT 6000 MHz CL36 DDR5 KİOXİA EXCERİA PLUS G3 LSD10Z001TG8 1 TB Gen4 5000 MSI B760 GAMING PLUS WIFI DDR5 INTEL B760 SOKET 1700 DDR5 6800 (OC) MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart Intel Core i7 - 12700KF 3.60 GHz 12 Çekirdek 25MB sistem...
  6. RONNIE1877

PROTEİNOCEAN CREATİN

özelden mesaj atarmısınız rica etsem 1760199084 bu dediklerinden hangisin alacağım emin olamadım :) sadece uyku düzenim bozuk oluyor koşu yaparken yorgun oluyorum dinç hissettirecek bir öneri olarak hangisini alacağım onu anlayamadım dost teşekkürler şimdiden
  7. RONNIE1877

PROTEİNOCEAN CREATİN

Dostum, bahsettiğin ürünün linkini rica etsem paylaşır mısın?
  8. RONNIE1877

PROTEİNOCEAN CREATİN

Faydası nedir, değerli dostum?
  9. RONNIE1877

PROTEİNOCEAN CREATİN

Merhabalar, 24 yaşındayım ve vardiyalı sistemde çalışıyorum. Vardiya saatlerim nedeniyle spora düzenli olarak zaman ayıramıyorum. Haftada yalnızca bir gün izinli olduğum için genellikle sadece koşu yapabiliyorum. Ancak uyku düzenim bozuk olduğu için enerjim düşük oluyor ve koşu antrenmanlarımı...
  10. RONNIE1877

PİVOT ÖZELLİKLİ MONİTÖR

kanka ne alakası var almışken tam alayım istiyorum buna mı takıldın yoksa millete salça olayım derken beni mi buldun
  11. RONNIE1877

NZXT INTERNAL HUB 3.NESİL

Merhabalar, Lian Li marka fanlardan 3 adet ve bir de Strimer alacağım, ancak anakart üzerindeki portlar yetersiz kaldı. Bu tarz ürünler için önerebileceğiniz bir hub var mı? Ayrıca, aradığım ürün hiçbir yerde stokta yok gibi görünüyor. Stokta olan bir ürün linki paylaşabilir misiniz? Yardımcı...
  12. RONNIE1877

PİVOT ÖZELLİKLİ MONİTÖR

bende yeni gördüm fazeonu açıkcası
  13. RONNIE1877

PİVOT ÖZELLİKLİ MONİTÖR

yer kaplamaması adına takıyorum kolu masamda hemde dik olarak farklı bir görüntü olsun pivot alıyorum ve oyunları oynarken de yine bi taraftan müzik dizi haber ws gibi gündemsel şeyleri de takip etmek amacım ondan
  14. RONNIE1877

PİVOT ÖZELLİKLİ MONİTÖR

hocam bu önerdiğin vesa desteklimi mi masama montaj yapacağım da
  15. RONNIE1877

PİVOT ÖZELLİKLİ MONİTÖR

valla dostum çok abartı olmicak şekilde boyut önerilerine açığım
Geri