ronova isimli üyenin son içerikleri

1. R

❌İndirim Bitti! Hp Victus 16 Intel Core İ7 13700h 32gb 1tb SSD Rtx4070 45.492,19 TL

Kartta limit olsa geçerdim içindeki ssd ve rami zaten çıkardığında 18 22 bin civarına sadece 4070 ve 13700h almış oluyosun tertemiz yav. Sağlık olsun
  2. R

Yardım Arctis 9 Kırmızı Işık Yanıp Açılmıyor.

Bu gün itibari ile alalı tam 3 Yıl olan arctis 9 hakkın rahmetine kavuştu. Arkadaşlarla oyun oynadıktan sonra kapatıp şarja koymuştum dün şarjdan çıkartıp açmaya çalıştığımda kırmızı ışık hatasıyla göz göze geldim. Ne kadar reset atarsam atayım veya şarja taksam da batarya sürekli kırmızıda...
  3. R

🔥İndirim Oral-B İo10 Gold Şarjlı/Elektrikli Diş Fırçası 12.639 TL [Cb ile 10.639 TL]

İade uygulaması düzgün çalışıyorsa io2 almak mantıklı mı sizce onda da 700tl iade var
  4. R

❌İndirim Bitti! [Amazon] Kellogg's Uygun Fiyatlı Ürünler

Hocam 3 yıldır aralıksız prime üyesiyim valla gereksinimi karşılıyorumdur diye düşünüyorum. Şaka maka cidden hiç birinde fiyat düşüklüğü gözükmüyor
  5. R

❌İndirim Bitti! [Amazon] Kellogg's Uygun Fiyatlı Ürünler

Hiç birinde indirim gözükmüyor bende nedense. Aynı durumu yaşayan var mı?
  6. R

❌İndirim Bitti! 68 Parça Yemek Takımı 9245 TL

Bunları kim alıyor abicim ben anlamadım
  7. R

❌İndirim Bitti! [Giyim] Hb Premium 10 Kıyafet 1.000tl

2 al 1 ödeye çevirmişler şeyi
  8. R

❌İndirim Bitti! Kingston 32gb Beast Rgb Expo 6000mhz Cl36 13.899 ₺

Fiyatları güncellemişler. 64gb olanı da 13.899 du şimdi 50k ya çekmişler
  9. R

Hepsiburada Premium Üyeliği 3 Ay 3tl İlk Premium Şartı Aranmıyor

Bende de çıkmıyor üyelik var diye galiba
  10. R

🔥İndirim Tp-Link Archer Vx1800v, Ax1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 3.024₺

Superonline da kullandığım modem yerine iyi olur mu hocam? Arada bağlantı kopması yaşıyorum
  11. R

❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Qp1624/10 Tıraş Makinesi - 769 TL

Sağlık olsun ya daha erken görsek fena akarmış 3 paket alırdım valla.
  12. R

❌İndirim Bitti! Philips Oneblade Qp1624/10 Tıraş Makinesi - 769 TL

Qp 2824 ün bıçakları bitiyordu yedek bıçak alacağıma makina almış oldum büyük hizmet oldu bu konu valla.
  13. R

Araç Süpürgesi 300 TL

Bende aldım az önce geldi aşırı sesli üstüne bir de sipariş ettiğim marka değil hasuba diye bi marka geldi. Ortalık iyice karışık ne alakaysa.
  14. R

❌İndirim Bitti! Klassegear Ürünler 1 TL

Hocalar bende sipariş ettiğim 4 tanesinden 2 tanesine kavuştum diğer 2 si Allaha emanet neyse kısa günün karı.
Geri