Normalde her ürün ertesi gün gelirdi ama şu an tüm ürünlerde böyle yazıyor. İndirim günlerinde bir sürü ürün sipariş ettim ama hiçbiri gelmedi. Önceki indirim dönemlerinde böyle olmamıştı. Böyle olan var mı yoksa bana özel mi? İstanbuldayım
Hocam denedim ama sonuç farketmiyor. Sadece bi renk farklılığı oluyor o kadar, kalitesizlik yine aynı şekilde devam ediyor. Pikselleşme tarzı bir şey var. Sürekli HDR sürekli açıktı onu da kapatıp denedim öyle de sonuç aynı. Televizyonun ayarlarıyla da oynadım farketmedi, çözünürlükle oynadım...
Arkadaşlar televizyonumdan çok memnunum yeni aldım, elimde Mi Box var diye bilerek Android TV almadım ama Smart TV’de güzel gözüken görüntü Mi Box’ta çok kötü gözüküyor, sizce bu durumun sebebi nedir? İki fotoğrafı da aynı ışıkta aynı zamanda çektim. Mi Box’ın içinden çıkan HDMI kablosunu...
hocam şansa bala gördün akakçede gezerken yeni yenilenmişti fiyat aldıktan sonra Abdullah abi de paylaştı ve bitti anında. bir dahaki indirime artik hocam :(
sanırım n11 sitesindeki sahte ürün satıyormuş yorumlar hep olumsuz.
Samsung 1 TB 870 QVO
bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? bu da 1530 tl teknobiyotikte
hocam a400 başta araştırmıştım pek iyi bir model değilmiş.
samsung 870 evo n11 sitesinde 1tb olanı 1677 TL şu an değer mi sizce ? 677 TL fark var kioxia ile cs900 ile de 450 TL fark var neredeyse.
Sata SSD alacağım m2 slotu dolu. cs900 bakıyordum 1270 civarlarında sonra kioxia exceria gördüm kendisi 1000 tl şu an bunu almayı düşünüyorum nasıldır veya başka öneriniz var mı?