rookries isimli üyenin son içerikleri

1. rookries

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB bağlantısı nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar, Thermalright peerless Assassin 120 SE ARGB soğutucum var. Bunun ARGB'sini nasıl açabilirim acaba konuda hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Anakart: MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600MHz (OC) M.2 mATX Anakart Kasa: DeepCool CC560 PF750 750W 80Plus...
  2. rookries

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Ben daha önce TOD için yapmıştım faydalanabilir miyim tekrardan?
  3. rookries

SteelSeries Nova 5 kulaklıktan ses gelmiyor

Arkadaşlar, kulaklığı 2 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Ancak gg Sonar'ın son güncellemesini yaptıktan sonra bilgisayarı her açtığımda kulaklıktan ses gelmiyor. Kulaklık açık olmasına rağmen ses alamıyorum. Dongle'ı çıkarıp tekrar taktığımda sorun düzeliyor, fakat her seferinde bunu...
  4. rookries

İkinci Monitörüm 144 hz olmasına rağmen 60 olarak gösteriyor

nvdia değil amd 1742743501 yanlıslıkla düzelttim hocam dediğinizi yaptım sonra 144e cektim tekrardan uzata bastım bu sefer sabit 144de kaldı değişmiyor
  5. rookries

Değişmiyor dostum sabitte kalıyor
  6. rookries

İki monitör kullanıyorum yeni monitör alınca 144 hz olan monitörümü yan monitör yaptım 60 hz olarak gösteriyor hdmi ve dp kablolarını da denedim ona ragmen yine 60 hz sebebi nedir acaba çözümü var mıdır?
  7. rookries

🔥İndirim Trendyol Bil Kazan Kodları (17 Mart)

Bugün kod yok mu hocam
  8. rookries

Ölü piksel mi, sıkışmış piksel mi?

Yeni bir monitör almıştım dün elime ulaştı ilk başta farketmedim daha sonrasında ölü piksel testinde küçük yeşil renkte noktalar vardı ama sadece ekranı siyah yaptığım zaman gözüküyor diğer beyaz, kırmızı vs o renklerde gözükmüyor bu ölü piksel mi sıkışmış piksel mi? Eğer sıkışmış pikselse nasıl...
  9. rookries

Çözüldü✓ Msi Mag 256F icin monitor stand onerisi?

Vidalar uzun vidalar mı?
  10. rookries

Çözüldü✓ Msi Mag 256F icin monitor stand onerisi?

aldınız mı hocam uyumlu mu?
  11. rookries

🔥İndirim North Bayou F80 Monitör Kolu Standı (2-9 Kg) - 17 / 30 inch

Dün MSİ MAG 256F montiör aldım henüz elime ulaşmadı geldiği zaman da stand alıcaktım 1200e görünce cektim vesa bağlantısı var diye yazıyor monitörde ama içimi rahatlatmak amaclı sormak istedim bu stand uyar mı?
  12. rookries

❌İndirim Bitti! Logitech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz Bluetooth Gaming Kulaklık Magenta 6999 TL

Hocam sen dongle takıp mı güncelleme yaptın yoksa sadece kablo bağlayarak mı o kısmı anlayamadım çünkü ilk kabloyla bağlayığ demişsin de
  13. rookries

❌İndirim Bitti! Logitech G PRO X 2 Lightspeed Kablosuz Bluetooth Gaming Kulaklık Magenta 6999 TL

Dongle'yi baglayınca driver yükledim herhangi bir güncelleme çıkmadı bende kablonun iki ucu da type c olunca kasamda da type c girişi bulunmuyordu kablo ile denemedim ne yaptıysam sesi çok kısık gelmişti
  14. rookries

Sarj kablosuyla mı? Hocam acaba sizle nasıl iletişime geçebilirim detaylı konusmak için?
  15. rookries

Bi bana mı kötü geldi ya bu c3 ne yaptıysam istediğim verimi alamadım hem kulaklıkta hem oyunda ses seviyesi 100 olmasına rağmen az geliyordu bana driverlarını falanda yüklemiştim memnun olmayınca iade ettim.
Geri