roolcomp isimli üyenin son içerikleri

1. roolcomp

Çözüldü✓ IMEI Klonlanması Sorunu

Tamamdır sorun çözüldü , 120 'yi aradım ve durumu belirttim. Telefonun markasını ve cep telefonumun bilgilerini istediler ve uyumlu olduğunu gördüler. 3.kişiler tarafından IMEI klonlandığını ancak benim telefonuma bir şey olmayacağını ve kullanabileceğimi ilettiler. Telefon numarası...
  2. roolcomp

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 1760265052 E-Devlet'ten kontrol ettiğimde orada da klonlandığı gözüküyor. 1760265193 Şüphelerim var açıkçası çünkü 25binTL sıfır faturası olan bir telefon sadece 1 hafta kullanılıyor , hiçbir yerinde bir hata yok ancak adam 4binTL aşağıdan sattı , almadan önce...
  3. roolcomp

Merhaba , yaklaşık 1 sene önce ikinci el olarak turkcell mağazasından bir cihaz satın aldım. Cihazın şarj aleti, kutusu, garanti belgesi, e-arşiv faturası eksiksiz olarak bana verildi. Cihazın orj. fiyatı 25.000TL ve sadece 1 hafta kullanıldığını ancak kullanıcının beğenmediğini ve turkcell...
  4. roolcomp

Besyo mezunu yedek subaylık

Merhaba arkadaşlar , bu yıl 4 yıllık Spor Bilimleri Fakültesini bitirecem inşallah ve askerlik görevimi yedek subay olarak yapmak istiyorum. Kafamda birkaç soru var , bunları danışmak istedim 1. BESYO mezunlarının yedek subaylıkta şansları daha fazla mı oluyor ? Şansı artırmak için hangi...
  5. roolcomp

Ucuza Ready Or Not satan platformlar

Steam dolara geçmeden önce Ready Or Not almamıştım şu anda 1500TL civarında. Oyunun kendi sitesinin 100TL'lik sürümünde de stoğun kalmadığı belirtiliyor. Ucuza satan bir platform , ya da ucuza key bulabilir miyim? NOT : Epic Games neden bu oyunu sürmüyor piyasaya?
  6. roolcomp

BU BİLGİSAYARIMI KAÇA SATARIM?

4 GB
  7. roolcomp

BU BİLGİSAYARIMI KAÇA SATARIM?

Merhabalar arkadaşlar altta verdiğim sistemi sizce kaça satabilirim bu dönemde? Bu bilgisayarı satıp bir miktar üzerine ekleyerek yeni sistem almayı planlıyorum. Detaylar : Bilgisayarı alalı 1 yıl oldu , 1 kere garantiye gönderildi ve ekran kartı değiştirilerek geri gönderildi. Garantisi halen...
Geri