Aktif olarak 24.5.1 sürücüsünü kullanmaktayım. Pek sorunla karşılaşmıyorum. 24.10.1 yeni çıkmış ayrıyeten AFMF 2 gibi özelliklerde gelmiş. Bundan önce 24.7.1 sürümünü kullanmıştım ve tek kelimeyle berbattı eski versiyona dönmek zorunda kalmıştım. Sistemim: RX 6700 XT R5 7600. Sizce güncellemeli...
7900XT modeline eridim. Hocam bu bütçeye çıkıyorsan zaten Nvidia bir tık daha ucuz ve bir tık kötü. 7900XT %10 daha hızlı genel olarak. FPS oyunları oynayan birisiysen Nvidia çok daha optimize çalışır o oyunlarda. Amd Kullanıcı dostudur. Yazılım ve uzun kullanım konusunda AMD daha önde. En eski...
Fotoğraftaki gibi kasaya takılı gelen normal soldaki yükseltme vidasının yanında bir de ucu farklı olan şu vida takılı şekilde gelmiş. Soldakini yanına ben koydum takılı değil. Nedir acaba bu, farkları ne? mATX montaj yapacağım söküp normal yükseltme vidalarını mı takmak lazım? Anakart vidaları...
Selam son iki aydır mavi ekran hataları yiyorum. Bilgisayarı yeni açtığımda, oyun oynarken hiçbir sorun yokken aniden oluyor. Bilen anlayan varsa diye buraya yazıyorum. Sistem: GTX 750 TI 2GB, FX 8300, 16GB RAM. WinDBG hata raporu:
Güvenli bir yerse sana daha önce kullanılmış, muhtemelen çaldıkları ve oyunun satın alınmış olduğu bir microsoft hesabını teslim edecekler. Ve oyuna ait e-posta şifreyi. Alınca şifresini telefon numarasını değiştirip çift faktörlü doğrulamayı açmalısın yeni verdiği yedek kodları da sakla...