röpdöşambırımıgiydim isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim 9060 XT 16 GB - 7500F sistem 48.999,99 TL Peşin Fiyatına 6 Taksit

gamegarajın sistemi daha iyi seçenek, kendi kartına 9 taksit de var https://www.hepsiburada.com/game-garaj-zarvix-5a-amd-ryzen-5-7500f-16gb-ram-1tb-ssd-rx9060xt-16gb-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV00009HT1GC
  2. R

Wraith IEM Kulaklık Tavsiyesi

Selamlar, Hyper X Cloud 3 Wireless kulaklığını kullanıyorum. Rekabetçi oyunlarda ses seviyesi pek tatmin etmiyor. Ses kasma konusunda zorlanıyorum. Wraith'in IEM kulaklarını önerenler oldu. Hyper X'ten hangi modele geçersem ses kasma konusunda ciddi derecede fark olur? Bilenlerden destek rica...
  3. R

❌İndirim Bitti! R5 7500F - RTX 5070 1TB SSD 44.510TL

5070 değil, 4070'li sistem satılıyor. başlığın düzeltilmesi gerek
  4. R

🔥İndirim GameGaraj X5T-X7T Serisinde %5 İndirim

Bu sistem iyi midir? Alternatifi nedir? https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s11-amd-ryzen-7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-360mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-tavsiye-sistem-p-HBCV0000A0137I
  5. R

❌İndirim Bitti! 3050 casper 12.400 tl efso pazar dolandırıcı kanmayın

Sakın böyle yerlere güvenmeyin. Bir ürünün akakçe'deki en uygun fiyat neyse ortalama %35 indirim göstererek milleti dolandırmaya çalışıyorlar. Her markanın ürünlerini listelemişler. Yok öğrenci indirimi yok şu indirim bilmem ne. Sakın düşmeyin.
  6. R

🔥İndirim Tebilon Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

Tebilon da bu furyaya girmiş ama fiyatları hiç uygun değil. Alternatiflere bakmak daha mantıklı.
  7. R

🔥İndirim Gamegaraj Hepsiburada hazır sistemlerde indirim

Bu indirimi hepsiburada her ay bir kere bir günlüğüne yapıyor. Fiyatlar gayet makul. Vade farksız taksit de ekstrası. Soru sorduğumda kullanılan bileşenleri detaylıca söylediler.
  8. R

🔥İndirim GameGaraj Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

Hepsiburada sepete özel fiyatı genellikle 1 günlüğüne yapıyor diye biliyorum. vade farksız 6 taksit her karta var. fiyatlar iyi bence. kaçırılmaması gereken kampanya
  9. R

🔥İndirim GameGaraj Hazır Sistemlerde 9 Ay'a Varan Vade Farksız Taksit!

Fiyatlara indirim gelmiş. N11'de vade farksız 3 taksit seçeneği var. https://www.n11.com/bilgisayar/masaustu-bilgisayar?m=Game+Garaj Hepsiburada'da tüm kartlara vade farksız 6 taksit, Hepsiburada Premium World karta vade farksız 9 taksit seçeneği var...
  10. R

🔥İndirim GameGaraj Hazır Sistemlerde 9 Ay'a Varan Vade Farksız Taksit!

Arkadaş direkt firma karalamayı seviyor sanırım. Çok da aldırmamak gerek. Sistemler gayet de güzel. Değerlendirilebilir. Direkt kesip atmamak lazım.
  11. R

🔥İndirim 5060Ti 16GB R5 7500F 32GB RAM 1TB SSD - 41399₺ Peşin Fiyatına 3 Taksit !

kullanılan bileşenler yerinde ve fiyat olarak gayet tercih edilebilir. stok fan da yeterlidir. 3 taksit de varmış zaten
  12. R

🔥İndirim PALİT-İNNO3D Kartlarda indirim vade farksız taksit !!!

akakçeden baktığımda hepsi güzel fiyatlar. vade farksız 6 taksit olması da çok iyi
Geri