Rosewens isimli üyenin son içerikleri

1. Rosewens

Steamde Tüm oyunlar ve profilde gözüken oyunların farkı ne?

Arkadaşlar merhaba. Steam profilimde 35 oyun gözüküyor ama oyunlar ibaresine tıklayıp tüm oyunlar menüsü açılınca bu sayı 107 gözüküyor bunun işleme şeklini tam olarak bilen var mı?
  2. Rosewens

Kuzenim bilgisayarını satmak istiyor ederi?

Yok hocam İstanbuldayım
  3. Rosewens

Kuzenim bilgisayarını satmak istiyor ederi?

Arkadaşlar kuzenim yeni bilgisayar almak istiyor eski bir bilgisayarı var aynı zamanda onu da elden çıkarmak istiyor. Sizce bu PC'ye verilebilecek en iyi fiyat nedir? -i5 3470 3.20ghz -Amd radeon R7 240 -16gb ram -256gb ssd, 256gb hdd -Intel H61 anakart
  4. Rosewens

Başka sitelerde 5.7k olan klavye 3k?

Arkadaşlar yeni klavye arıyordum razer'ın blackwidow V4 X modelini beğendim biraz fiyat araştırması yaptım çoğu yerde 5.7K'ya satılıyor 7K ve üstüne çıkan da var, Ama sinerji bilgisayarda 3K güvenilir midir sizce linki buraya bakıyorum...
  5. Rosewens

MSI MAG FORGE M100R'a RTX4070SUPER sığar mı?

Şimdi baktım gaming genin taksitlerine, evet itopyadan almaktansa buradan almak daha mantıklı teşekkürler tavsiye için 👍
  6. Rosewens

Tam bir bütçe sınırım yok ama ağır fps oyuncusu olduğum için 1080p monitör almayı tercih ediyorum
  7. Rosewens

Normalde incehesaptan alacaktım ancak taksit seçeneklerini 6 ile sınırlıyor maalesef
  8. Rosewens

Arkadaşlar itopyadan sistem topladım, Msi'ın MSI MAG FORGE M100R kasasına MSI 4070SUPER GAMING X SLIM modelini alacağım ama sığar mı?
  9. Rosewens

Frisby'nin FC-9445G kasası 360mm radyatör destekler mi?

Evet ince hesaptan alacaktım 1702718713 https://www.incehesap.com/frisby-fc-9445g-dynamic-850w-80-bronze-4xrgb-atx-mesh-kasa-fiyati-66723/ fiyatı 3800tl şuan ama hazır sistem alacağım için 700tl gibi bir ek para ödemem gerekiyor
  10. Rosewens

Frisby'nin FC-9445G kasası 360mm radyatör destekler mi?

Arkadaşlar hazır sistem almayı planlıyordum ama xpgnin bir kasasının teknik özelliklerini bulamadım bende bu kasaya karar verdim ama bununda 360mm radyatör destekleyip desteklemedigini bulamadım anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.
Top Bottom