Bu fiyat bandında oyun laptopu için herkes aceri öneriyor özellikle şu modeller.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-16-an16-42-r8nq-nh-qskey-001-ryzen-7-8845hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1005145641.html...
Loq serisi için risk ten kastınız nedir
1749299486
Batmış bir e ticaret sitesi gibi geliyor artık eskisi gibi değilk trendyol vesaire varken.Mağduriyet yaşadığımad arkamda durucak bi firma olduğunu düşünmüyorum o manada dedim.
Lenovo loq seriside epey mantikli geldi.N11 gibi yerlerden almayo dusunmuyorum.Mumkunse amazon veya bilindik itopya ve media markr vesaireden.Islemci olarak attiginiz 2 ioq dan hangisini onerirsiniz.Itopyadaki olanin ramini destegi varsa 32 gb ye tamamlamak lazim uzun vade icin.
1749239272...
Valla çok iyi ya.Antalyada tatil yapicagima gemi seviyorsaniz on numara farkli bi tatil secenegi.Vize işleri sıkıntı diğer yerler için yoksa mesela 40k ya italya yunanistan ikisinide gezen kocaman gemiler var.Kapida vize diye bunu tercih ettik biz
Hocam en ucuz turu sectin 4 gunluk falan.Maksat yurt disi isi nasil oluyor bi ogrenelim.Kisi basi 20k yi gecmedi.Hersey dahil gemide 3 ogun yemek var cay saati tam pansiyob konaklama aktiviteler havuz falan .
Hocam 3 günlugune yunan adasi turu dusunuyoruz.Jolly ile anlastik daha odeme yapnsrik önce odeme aliyorlarmi sonra belge istiyorlarmis.Hangi belgeler lazim ve özellikle öbericeginiz dikkat edin dediginiz deneyim tavsiyeniz var mi teşekkürler