Rotangar isimli üyenin son içerikleri

1. Rotangar

2. Monitör kullanmak mantıklı mı

Laptopumda olduğundan bazne monitöre yansıtım onun ekranıyla 2 ekraı kullanıyorum.Yazılımla uğraştığımdan yeri geldiğinde çok işe yarar oluyor ama o kadar da gereklimi emin olamadım.Birde birinin remkleri daha canlı biri solgun biri 2k biri 1080p vesaire.Hoş durur mu emin olamadım.
  2. Rotangar

2. Monitör kullanmak mantıklı mı

Şuan 27 inç ips 2k 240hz bir monitör kullanıyorum.Yeni bu monitöre geçtim eski monitörüm 24 in. ips 144hz bir monitör. Bu monitörü 2. monitör olarak kullanmak ne kadar mantıklı.Çok işe yararmı kullanan arkadaşlar varsa , artıları eksileri neler satmak mı daha mantıklı olur.
  3. Rotangar

Temudan sipariş geçsem gelir mi şuan

Yurtdışı için yeni yasaklar çıkmış sanırım şubatta uygulanıcak mış.Temu siparişlerim en geç 2 haftada gelmişti bu zamana kadar ki.Şimdi söylesem gelir mi.
  4. Rotangar

Yardım Kablosuz 75 klavye öneri

Yurt dışı alışveriş yasağı şubatta diye biliyorum şimdi temudan kalvye söyleyebişlri miyim
  5. Rotangar

Yardım Kablosuz 75 klavye öneri

Temuda bi ara aşırı ucuzdu herkes aldı gene böyle ucuz olduğu bir yer var mı acaba şuan nerden almak mantıklı olur
  6. Rotangar

Ekran kartı önerisi lazım ne alayım?

2. el 3080 ti bakabilirsin ama psu değişmen gerekir
  7. Rotangar

Okul İçin Kalem Önerisi

Scrikssin her türlü kalemi var elimde hepsi çok iyi
  8. Rotangar

Asus rtx 5060 için en uyumlu işlemci

1080p oyniyacaksınız diye düşünüyorum 5600 de işinizi görür
  9. Rotangar

Okul İçin Kalem Önerisi

Scrikss grpah x veya metal x
  10. Rotangar

Sivi sogutma pompa kavlosu anakartta nereye gelicek

Hocam simdide soyle bir problem var.Kasa fanlarimin baglantidini tam yapamadim rgb d egelmiyor fanlarda calismiyor.Hepsi birbirine bagli ama en sona gene pomoadakinin ayni tipi 3 delikli bir uç kaliyor.Anakartimdaki 3 deligin uyucagi tek 3 pinli kisim en alttaki gen 2 soketiydi orasida sivi...
  11. Rotangar

Hocam benim anlattigim sekildeki gibi kullanimda sivi sogutmaya birsey olurmu sivi kacirmadir bozulmadir kisa devredir.Yani zarar vericek birsey olurmu saat 6 dan beri toplamakla mesgulum normalde cok topladim oc de ilk defa farkli donanimlar denedigimden boyle oldu.Bida hic sok tak yapmak...
  12. Rotangar

Bifenix cube v2 modeli
  13. Rotangar

Hocam valla bende tma nasi bi kablolama yaptima emin degilim kutufan cikab butun kablolari kullabdim birbirlerine uyan sekilde anladigim kadariyla kilavuzdan taktim.Bosta kablo kalmadi.Fanlar birbirine bagli ordan cikan kablo splitterla bi sekilde cpu kismina takildi iste ne ustteki.Pompadan...
  14. Rotangar

Boyle birakiyorum o zaman hocam en saglijlisi bu ise
  15. Rotangar

Ai pumpdna kastim bu kisim ssd im hemen ustundeki
Geri