Roudges isimli üyenin son içerikleri

1. R

İslemci Önerisi,Fan Almalimiyim,Rami Satmalimiyim,Termal Macunu Yenilemelimiyim.

Aga ben bu fotoraftakılerın hepsını 60 yada 65k ya cektım les gibi kara gectim halen diyom keske sistemi cekmeseydim de 256 gb ram alsaydim. Neyse rami satsam 20k civari helecek diher islemcidende 6k civari filan gelebiliyor üst bir islemci alsaydim sarardi diye x3d lilerdrn istiyom zaten...
  2. R

Uygun Fiyatlı Mousepad

Olum bütcen kac 1000 varsa git wraithten filan al dyecegim ne cikisiyon ne sorayim baska
  3. R

Instagram Instagram’Da Kalıcı Ban Sonrası Yeni Hesap Açmak

Kanka benim de hesahı okadar kisi sikayet eyliyordu telefondan acamama gibi bie ban oldugunu dusunmuyorum
  4. R

Yardım Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

Yoo ekranini siyah yapip karanlık odada durunca ekran kayboluyor kapalı gıbı oluyor morluk yok oledde morluk olmaz
  5. R

Uygun Fiyatlı Mousepad

Kac para mesela
  6. R

2tb SSD Önerileriniz

paran varsa su attıgım dotoraftakı ssd yi almistim bu ssdyi 2tb yazma hızıda cok iyi
  7. R

Yardım 2K OLED MONİTÖR ÖNERİSİ

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g6-ls27dg612suxuf-27-0-03-ms-2k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html
  8. R

Yardım 2k OLED hangi monitörü tercih etmeliyim

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g6-ls27dg612suxuf-27-0-03-ms-2k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html hayırlı olsun
  9. R

Yardım Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g6-ls27dg612suxuf-27-0-03-ms-2k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html şimdiden hayirli olsun kardesim bunun yanına monıtor tutacagıda alırsan akar ben bir problem yasamadım trendyoldan aldim 29 k ya 27 ye dusmustu orda ben...
  10. R

Instagram Instagram’Da Kalıcı Ban Sonrası Yeni Hesap Açmak

O nasıl oldu ben ob3zlere sovup sikayet edilmekten haftada 1 ban yiyorum kalıcı olarak ip banı yemıyorum ne yaptın netenyahuyamı sovdun
  11. R

İslemci Önerisi,Fan Almalimiyim,Rami Satmalimiyim,Termal Macunu Yenilemelimiyim.

Beyler islemcimin ekran kartimla denk olmadıgını dusundugum icin degistirmek istiyorum sizce ne almaliyim ekran kartının üstünde de olabılır 20k ya kadar önerirseniz sevinirim gamegaraj olması onemlı degıl. Başka sorularimsa ramlerden 1 tanesini satmalimiyim ve msi mag kasam var 3 yukarı 3 asagı...
  12. R

Çözüldü✓ Uyumsuz parca varmi??

Kusura bakmayın aga alırken konsuuyodum sorutorum sadece uyum saglarmi diye kb
  13. R

Aga universite ogrencisi degilim ama stok iste aha da 30k burda
  14. R

Aga oled la 1757106960 1757106986 Aga suanda oled samsung 0.03 ms 240 hz 2k 27 ınch monıtor alıyom 1757107037 Son dakıka fıkır degıstırdım bısekılde buldum bunu kotumudur bu ıyı gıbı geldı kaptım aldım coktan birleştirebilirmiuim parcalsri kendi basima yardimci olurmusun
  15. R

Yok aga butcem var ya onemlı degıö keyfı alıyom yanı bırlestırebılırım kendım basıma da 1757103338 Yok aga ya 3 tane site kullanıyom zaten olan oömayan para var sıkıntı etmeyın sız onu
Geri