Aga oled la
1757106960
1757106986
Aga suanda oled samsung 0.03 ms 240 hz 2k 27 ınch monıtor alıyom
1757107037
Son dakıka fıkır degıstırdım bısekılde buldum bunu kotumudur bu ıyı gıbı geldı kaptım aldım coktan birleştirebilirmiuim parcalsri kendi basima yardimci olurmusun
Yok aga butcem var ya onemlı degıö keyfı alıyom yanı bırlestırebılırım kendım basıma da
1757103338
Yok aga ya 3 tane site kullanıyom zaten olan oömayan para var sıkıntı etmeyın sız onu
Bu sistemleri alacagim tam ksuanda kendim toplayabilirim degilmi hic bilmiyorum toplamayi laptopta tak cikar tecrubem oldu ama yapabilirmiyim eksik bisey varmi??
Kanka anakartta anlamadigim olay trendyolda 2 versiyonu vae birisi ethernet diyor biri wifi diyor modem cok uzakta okdugu icin ethernet yapamam ve baska zaman tasinacagim zaman direk dibimde olacak internet 3-4 aya sence ethernetmi alayim wifimi bide ethernet alirsam wifi nasil kullancam bide...
Kanka yasim kucuk para benim ama kart annemlerin anlamazlae boyle seyleri guvenilir muvenili kafa utuluyolar 3 saat trendyoldan alabiliyom
1756898476
Diger arkadasa dedigim gibi kart benim olsa alirim ama akli almiyor onlarin
Suanki durumda alacagim parcalar bunlar fakat nasil bi kasa alacagimi bulamadim camli gozuken olmasini istiyorum fakat trendyolda fezince filan hic kaliteli gelmiyorlar nzxt kasalar hosuma gidiyor fakat 6k bandindalar2-4k arasi belirli bir kasa ve lazimsa fan vs eksik parcalarimi deyip bana...
Kanka 60k oylesine dedim yani maxin maxi filan 60k normal butce 55 k civarinda maksimum cıkarabılecegımı dedım ve bu sıstemlerde islemcilere ekran kartina cok para gidiyor alan benım ıcın onemlı ondan 2tb ssd tercıh edıyorum yanı nu konuda herangı bır fıkrın varmı
1756558316
ve birde ndvia kart...
Kanka bukadar yuksek alıcaksan ya samsung 990 evo 1 tb veya 2tb al yada kı gston 1 tb yad 2tb 6000 5000 olanını al samsungun okuma yazması 7500 7000 gıbı bıseydır daha hızlıdır ama ikiside iyi goturur