İşlemciyi dün amazondan tray olarak aldım, henüz ayar yapmadım ama 200 MHz girmeyi ve optimizeri de 15 20 25 gibi bir değer vermeyi düşünüyorum
1758885041
Ve aldığım işlemcinin üst çipleri yok birkaç forumda baktım üretim yeri ve modeliyle ilgili olabilir dediler testlerde bir sıkıntı göremedim...
MSI Pro B650M-B anakartını kullanıyorum. Eski BIOS sürümünde ve eski işlemcimde overclock istediğim gibi yapabiliyordum. Ancak şimdi en son sürümü indirdim (beta versiyon yazıyordu) ve Adjusted CPU Frequency değerini değiştiremiyorum. Tıklayamıyorum, +/- ile değiştiremiyorum, direkt sayı ile...
Merhaba, msi pro b650m-b ile manuel olarak overclock yapıldığını nereden biliyorsunuz? Çok araştırdım ancak hiçbir video bulamadım. Demek istediğim ghzyi istediğim gibi ayarlayabildiğim overclock yöntemi, cpu clock ratio
Hazır sistem almayı düşünüyorum ve anakart MSI Pro B650M-B. Bu anakartta işlemci olarak Ryzen 5 7600 kullanacağım, MSI Pro B650M-B CPU overclock manuel olarak yapılıyor mu? Demek istediğim cpu clock ratio ile overclock yapabiliyor muyum, çünkü bazı anakartlar overclock desteklemiyor
İyi günler 2023'te liseden mezun oldum ve şu an 19 yaşındayım e-Devlet'ten askerlik süreme baktım 7 ay 26 gün yani bu sene sonunu gösteriyor, arkadaşımın tecil ettiğini öğrendim, geçenlerde 20 yaşına girdi şu an onda 2 yıl 1 ay var diyor, ben mezun oldum YKS'ye giremedim ama şimdi de tecil...