Rout isimli üyenin son içerikleri

1. R

❌İndirim Bitti! Macbook Aır M5 16 Ram 512 SSD 55929 TL

94k olanları da 65e falan düşmüş 31-35 neolar var bence iyi fiyatlar
  2. R

hocam bug var linkte attırmıyo 55liği siteye girin orda aynısı 55e var anlamadım bende 1786477291 Siteye girip bakın link buglı 55liği atamıyorum
  3. R

https://www.vatanbilgisayar.com/macbook-air-mdh74tu-a-m5-16gb-512gb-ssd-liquid-retina-13-6inc-gumus.html Macbook grubunda güzel indirimler var vatanda alacak olan varsa bakabilir.
  4. R

Ps5 Kargosunu Ev Halkından Nasıl Gizlerim?

evde gözünün önündeyken de açıp oynayamamak ne zordur
  5. R

PlayStation 5 Önerisi

taksitse amazondan kovalayabilirsin vade farksız 9 vardı bi ara axess varsa n11 de olur
  6. R

yok günlük kullanmak için oyunla alakalı değil
  7. R

Dostum ps5 i geç geçen airpods alacaktım gece indiriminden eski kulaklık bozuldu diye (6 yıl kullandım) e bu da bozulacak git 1000 liralık kulaklık al neyine yetmiyor dedi babam parayı da ben veriyom ha
  8. R

Yardım Airpods 4 Anc Alınır mı?

İphone 15 ile kullanacağım düzünü düşünüyodum ama 1000 lira fark var arada sadece kullanan varsa yazabilir mi değer mi almaya
  9. R

Yardım 6-7k Civarı Kablosu Kulaklık Önerisi

Buds 2 kulaklığım bozulduğu için kulaklık arıyorum telefon iphone 15 çoğunlukla müzik dinliyorum bazen de konu anlatımı dinlerken kullanıyorum airpods 4 düşünüyorum şu anlık başka öneriniz var mı veya alınır mı görüşlerinizi bekliyorum.
  10. R

Nextstar 65 İnch Miniled Ye-65ıdwg11 34.999tl!!!

c6k ile arasında devasa farklar var mıdır
  11. R

Nextstar 65 İnch Miniled Ye-65ıdwg11 34.999tl!!!

hocam linki koymamışsınız Gördüm şimdi tamam altta kalmış
  12. R

Ipad mi İpad Air mi?

yani birinin işlemci A16 biri M4 baya fark var bütçe varsa air çek ama 11. nesil de üzmez zamanında 6. nesil almıştım daha yeni yeni kasmaya başladı bütçeyle alakalı yani tamamen
  13. R

Ps5 Alacağım ama Nereden Alacağımı Bilemiyorum

Bir de bunlar nasıl bu fiyatlara satabiliyorlar orijinal sorunsuz ürünse hep bu takılıyo aklıma gümrük vergisi falan yok mu
  14. R

Ps5 Alacağım ama Nereden Alacağımı Bilemiyorum

Hocam worldcard var bende bu n11 bi bu karta yapmıyo
  15. R

🔥İndirim [Amazon] Nestle 2. Ürüne %50 İndirim

😂😂😂
Geri