Dostlar Selam msi'ın project zero serisini kullanıyorum ama intel soketli versiyon. Amd geçeceğim ve kasaya uyumlu olması adına tekrardan aynı serinin am5 soketli anakartına dönmeyi düşünüyorum. Bu işlemci bu anakartı yakar mı ? Soğutucu ise soğutabilir mi ? önerileriniz nelerdir
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-12400f-plus-project-zero-msi-anakart-1301309361/detay burda var ilan hocam
Merhaba dostlar uzun zamandır intel işlemci kullanıyorum ve pek memnun değilim amd sistem geçmeyi düşünüyoum sizce bu parçalar alınır mı ? güncel olarak 4070super i5 12400f işlemci kullanıyorum 750w msi güç kaynağım mevcut.
Merhaba dostlar epeydir işlemci değiştiremeyi düşünüyorum güncel olarak kullandığım işlemci i5 12400f. 4070Super ekranı kartı kullanmaktayım ve pek besleyemiyor kartı açıksası. Genel olarak adobenin programlarını kullanarak iş yapıyorum photoshop affter effect gibi ama boş vakitlerdede oyun...
Dostlar merhaba bir oyuna veya başka birşeye girip çıktığımda ram kendini full kullanıyor ve asla düşmüyor her seferinde res atmam gerekiyor. Çözümünü bilen var mı
msconfigden windows hizmetlerini herşeyi kapadım ama normal değil bu