Rowdy58 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Bilgisayarı Yeni Aldım Oyun İçin Hangi Windows Sürümünü Kurayım

[H3 id='Sistemim++INTEL+U5+245KF++RTX+5070++16GB+Ram']Sistemim : INTEL U5 245KF , RTX 5070 , 16GB Ram[/H3] Formda biraz baktım win10 ltsc mantıklı geldi indirmelimiyim? Eğer indirmeli isem güvenilir türkçe iso dosyası linki atabilirmisiniz.
  2. R

Çözüldü✓ 1000 - 1500 TL Bütçe ile Ses Kasmaya Uygun Mikrofonu Kulaklık Tavsiyesi

Eyw reisim sipariş ettim h2002p yi 1300 tl den
  3. R

Çözüldü✓ 1000 - 1500 TL Bütçe ile Ses Kasmaya Uygun Mikrofonu Kulaklık Tavsiyesi

Aktif olarak Valorant ve CS gibi rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Oyunlarda ayak seslerini, yetenek ve bomba yönlerini rahatça ayırt edebileceğim, yani ses kasma performansı üzmeyecek bir oyuncu kulaklığı arıyorum Discord'da veya oyun içi sesimi net iletecek ( çok kaliteli beklemiyorum bu...
  4. R

Çözüldü✓ Max 10 Bin Geçmeyecek Monitör Tavsiyesi

Thermaltake kule tipi soğutucu değiştirdim sadece yetmez ise değiştireceğim 1781904244 Eyw reisim yarın karar değiştirmezsem alacağım inşAllah
  5. R

Eyw reisim buda güzel diğeriyle karşılaştırdığımız zaman 1600 tl farkla ustekininalmaya değermi ona göre üsttekini alacağım 1781903068 Daha kargo gelmedi kurmadım
  6. R

Bende onu düşünüyordum acaba kurarlarmı diye sipariş geldikten sonra arayıp soracağım yakınımda var
  7. R

Yeni sipariş ettim parçalar birleşmeden geliyor ben kendim sogutucu alacam daha bilgisayarı test etmedim
  8. R

Alternatifleri varmı acaba daha uygun fiyatlı
  9. R

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-ssd-16gb-rams.html?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership Bu sistemi aldım bu sisteme göre en fiyat performans monitör hangisini almalıyım bütçem en fazla 10.000. Tercihim 27 inc
  10. R

Çözüldü✓ 50k - 58k TL F/P Sistem Tavsiyesi

Acaba bu işlemci araştırdığım kadarı ile 125 w güç tüketimine sahipmiş color master soğutucu yeterli olacakmıdır
  11. R

Reisim ben genel olarak fps oyunu oynadigim için işlemci olarak ryzen5 7500f yada 7500x3d daha iyi olmazmı bu intel işlemci hakkında pek bi bilgim yok
  12. R

Yozgatlım reisim ben pek anlamıyorum tek tek dizmekten benimki hazır olsa daha iyi olur
  13. R

50.000 TL - 58.000 TL bütçe ile fiyat/performans hazır sistem arıyorum. Genelde Valorant, Metin2, LoL gibi FPS ve MMORPG ağırlıklı oynayacağım. Geleceğe dönük olması için sistemin kesinlikle AM5 (DDR5) olmasını istiyorum. Önemli: Kredi kartına vade farkı çok uçuk olmayan 6 veya 9 ay taksit...
  14. R

Bu Sistem Bu Fiyata Alınır mı? ?

Evet 3 taksitli fiyatı
  15. R

Bu Sistem Bu Fiyata Alınır mı? ?

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500X3D Tray 4.5GHz 96MB Önbellek 6 Çekirdek Soket AM5 5nm İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB Anakart: ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Ekran Kartı: ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB GDDR7 128 Bit DLSS 4 Bellek (RAM): Crucial Pro...
Geri