[H3 id='Sistemim++INTEL+U5+245KF++RTX+5070++16GB+Ram']Sistemim : INTEL U5 245KF , RTX 5070 , 16GB Ram[/H3]
Formda biraz baktım win10 ltsc mantıklı geldi indirmelimiyim? Eğer indirmeli isem güvenilir türkçe iso dosyası linki atabilirmisiniz.
Aktif olarak Valorant ve CS gibi rekabetçi FPS oyunları oynuyorum. Oyunlarda ayak seslerini, yetenek ve bomba yönlerini rahatça ayırt edebileceğim, yani ses kasma performansı üzmeyecek bir oyuncu kulaklığı arıyorum
Discord'da veya oyun içi sesimi net iletecek ( çok kaliteli beklemiyorum bu...
Eyw reisim buda güzel diğeriyle karşılaştırdığımız zaman 1600 tl farkla ustekininalmaya değermi ona göre üsttekini alacağım
1781903068
Daha kargo gelmedi kurmadım
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-ssd-16gb-rams.html?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
Bu sistemi aldım bu sisteme göre en fiyat performans monitör hangisini almalıyım bütçem en fazla 10.000. Tercihim 27 inc
50.000 TL - 58.000 TL bütçe ile fiyat/performans hazır sistem arıyorum.
Genelde Valorant, Metin2, LoL gibi FPS ve MMORPG ağırlıklı oynayacağım. Geleceğe dönük olması için sistemin kesinlikle AM5 (DDR5) olmasını istiyorum.
Önemli: Kredi kartına vade farkı çok uçuk olmayan 6 veya 9 ay taksit...