Rowenesch isimli üyenin son içerikleri

1. Rowenesch

Tosla Veliye Sms Gitmiyor

arkadaşlar bugün velimden onay alıcaktım numarasını doğru yazdım sms gönderildi dedi ama gelmedi baktığımda nasıl düzelir
  2. Rowenesch

İtemsatış vs. Hesapcomtr

yaşadığınızda diyelim 4 saat bir süre veriyor eğer 4 saat boyunca satıcı sorunu çözmezse para hesabınıza geri geliyor ve bol bol ürün ilan çekiliş var müşteri hizmetleride gayet hızlı ve çok iyi
  3. Rowenesch

Samsung Wallet Qr ile Para Yatıramama Sorunu

arkadaşlar ben samsung wallet uygulamasından qr ile para yatırıcaktım sonra dedi ki işlem bankanız tarafından iptal edildi bu neden oldu iş bankası atmden denedim
  4. Rowenesch

Iyzicoda sanal karta para yükleme

arkadaşlar ben nasıl iyzicoda sanal kart açıp içine nasıl para yüklerim sadece iyzico sanal kartım var başka bir kartım yok
  5. Rowenesch

Her şey Çalışıyor ama Görüntü yok

kasadaki bios pilini çıkarıp tak düzelmezse ekran kartını yap
  6. Rowenesch

14 yaşında banka hesabı açılma

arkadaşlar babam diyorki sana banka hesabı açıcam ama benim kontrolümde olucak bir kart almıcam sadece açıcam içine para yükleyebiliceksin peki nasıl yükleyebilirim
  7. Rowenesch

Hadi 3d secure kapatma

Olsun ben genede kapatmak istiyorum
  8. Rowenesch

Hadi 3d secure kapatma

beyler ben had, kart kullanıyorum ama 3d secureyi nasıl kapatıcam
  9. Rowenesch

Sanal kart açıp içine para yükleyebileceğim bankalar

tamamdır ben hadi kart açtım
  10. Rowenesch

toslada nasıl kimlik doğrulaması yapılıyor 1776442025 hocam toslada direk veli onayı almadan direk uygulamaya sokmuyo böyle veli onayı aşırı kısıtlamasın beni
  11. Rowenesch

arkadaşlar ben böyle kimlik doğrulaması uzun sürmesin böyle sanal kart açıp atmden qr ile para yatırabileceğim veli izni istesin ama papara gibi gene herşeyi kısıtlamasın öyle bir papara ve paycell gibi uygulama istiyorum varmı acaba
  12. Rowenesch

Param uygulamasında veli izni almadan hangi seçenekler kullanılamaz

Arkadaşlar ben paramda veli izni almadan hangi seçenekleri kullanabiliyorum param hangi seçeneklere izin veriyor
  13. Rowenesch

İş Bankası /IBAN/ Bilgisi

tamamdır gene bilgi için teşekkürler zaten buldum
  14. Rowenesch

yani nasıl bulunuyor ben param sanal kart kullanıyorum
  15. Rowenesch

iş bankasının galiba kendi ibanı varmış o nedir param sanal kartıma para yükleyeceğimde ibanı lazım o yüzden
Geri