Klavye için almaktan vazgeçip mouse için şunu düşündüm.
https://amzn.eu/d/dLWDdmO teşekkürler. ama yardımcı olma şansınız var ise bir diğer açtığım konuya yardımda bulunur iseniz çok memnun olurum.
24″ Essential Monitör S4 S40GD FHD 100 Hz.
Öğrenci indirimi ile 3.100 TL’ye siparişi verip aldım; ayrıca peşin fiyatına 4 taksit avantajı ile. Pivot ve IPS panel. Mantıklı bir hareket mi sizce?
İkinci monitör olarak kullanacağım.
160 cm masa siparişi verdim. Görünüm yönünden temiz ve şık durmasını istiyorum mouse ile klavye ayrı mousepadlerde olacak. Klavye %60 ve 80x40, 70x30 gibi boyutlar büyük geliyor bana. 60x30 ya da önerebileceğiniz boyut var ise yardımcı olur musunuz? Mouse için sanırım 40x40 boyut güzel olabilir...
7 dolara aldığım skin bir anda fırlayarak 50 doları buldu sattım ve bakiye 50 dolar var şu an. Envanter linkini bırakıyorum. Bunların haricinde 50 dolara hangi skinleri alabilirim önerilerinize açığım. "Oyun almak istemiyorum sadece skin."...
Hocam Fn basmadan da zaten kullanabiliyorum o kısmı ama WASD harici yön tuşları olur ya sağ kısımda onlardan bahsediyorum
1741711108
Haxball diye bi oyun var onu oynuyorum ama WASD oynanması çok zor yön tuşları yok mu bu klavyede