Roxteins isimli üyenin son içerikleri

1. Roxteins

Elektro Bateri Önerisi

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bu yamahayı alacağım muhtemelen :]
  2. Roxteins

Elektro Bateri Önerisi

Genel olarak kulaklıkla çalacağım zaten muhtemelen alta dediğiniz gibi platformda mantıklı alırım dediğiniz modelde güzel duruyor pek anlamıyorum ama kaliteli olduğu da belli de kendimde müzik yapıyorum müziklerde de kullanacağım bateriyi o yüzden biraz profesyonel bir şey gerekiyor ve baya...
  3. Roxteins

Aklından Geçeni Söyle

kendi kafamda insan denk gelmiyor hiç, tüm arkadaşlarımla iletişimi bi anda kestim hepsinin hayatından ansızın çıktım haber vermeden hiç birini gerçekten arkadaşım olarak asla göremedim yanlarında asla rahat olamadığım insanlardı, hep olmadığım birisi gibi davranıyordum istemsizce, içimde hep...
  4. Roxteins

Elektro Bateri Önerisi

60-70K arası bütçem var, bateri çalmayı öğrenmek istiyorum. beni yıllarca götürecek kaliteli bir şey almak istiyorum, apartmanda komşuları rahatsız etmeden çalabileceğim bir şey olması lazım bide ne önerirsiniz?
  5. Roxteins

Ssd mi almalıyım yoksa Hdd mi?

SSD almak daha mantıklı ama zamlar gelmeye başladı SSD lere haberin olsun 2 gün önce 6k ya aldığım SSD bugün 11.5k oldu harddisk önermem çok yavaş çalışıyor kasma sorunu oluyor hikayeli oyunlarda
  6. Roxteins

En İyi Tarayıcı hangisi ?

Opera GX 5 yıldır kullanıyorum gayet kullanışlı bir çok konuda memnunum baya
Geri