Royalarmey isimli üyenin son içerikleri

1. R

BİLGİSAYARİM NE KADAR EDER ?

Bu devirde PC alinmazda satılmaz da onu anladım ben 1 senede toplasan 30 kere kullanmisimdir pcyi kutusu faturası garantisi her şeyi devam ediyor 0 dan farksız şuan
  2. R

Evet arkadaşlar haklısınız biraz baktım 6-7 k civarında
  3. R

https://www.sahibinden.com/ekran-karti-masaustu?a88456=711792&a88454=1130712&sorting=price_desc&a3347=1131492&a3345=67681#/
  4. R

Letgo sahibinden en düşük olan 7 k ben gördüğümü söylüyorum 1633963048 7500 e 1 tane ilan yok sen nerde gördün söyler misin ?
  5. R

Biraz araştırdım temiz 2060 o fiyata gidiyor sadece
  6. R

Yazmayı unutmuşum COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 sıvı soğutucu da var
  7. R

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler dilerim 1 sene önce PC toplamıştım fakat doğru düzgün vakit olmadığı için oynayamiyorum bu yüzden satmaya karar verdim güncel piyasa hakkında bilgisi olan dostlar varsa yardımcı olabilir mi özellikler aşağıda - MSI RTX 2060 GAMING Z - AMD R5 3600 - MSI...
  8. R

CORSAİR H100I RGB PLATINUM 2 HAFTA KULLANIM SONRASI ARIZALANMASI

Nasıl bir yol izlemeliyim peki ne yapacağımı pek bilmiyorum açıkçası cevabın için teşekkürler
  9. R

CORSAİR H100I RGB PLATINUM 2 HAFTA KULLANIM SONRASI ARIZALANMASI

Herkese şimdiden teşekkürler Arkadaşlar yurtdışından almış olduğum Corsair h100i rgb platınum sıvı soğutucuyu kendim PC ye montajını yaptım sonra Corsair icue yazılımı yükledim sıvı soğutucu yazılımda görüldü her hangi bir sorun yok yaklaşık 2 hafta kullandım hiç bir problemle karşılaşmadım...
Geri