O zaman reklamlardan gelen paralar ticari amaçla kullanilan bir hesaba yağmadığı surece vergi takibi yapılamaz sanırım ama ona da bir çözüm bulunmuştur
Kule tipi soğutucu isime yaramaz diye korktugumdan sıvı soğutma seçtim oturduğun yerde sıcaklıklar 30-40 arası olduğundan ama kista geliyor simdi kararsız kaldım bak dediğin dorgru sonuçta kule tipi soğutucular bir nebze daha ucuzken ekran kartını yükseltebilir öneri için teşekkürler iyi forumlar :D
Bende mekatronik okuyorum son senedeyim laptop benim çok eskiydi(acer ddr2) sonunda öldü bende uzun zamandır araştırma yapıyordum pandemik nedeni ile de para kazanamiyorum rtx2060 ondan dolayı butceme sonradan çok zarar verir mi diye düşünüyorum bu topladığında monitörde klavyede falan var daha...
Fiyatı normalden baya düşük inventusta görmüştüm indirim de hem qpden tut itopyaya her yere baktım fiyatı daha çok inventusta az nedenini anlamadim
1599940402
Kasa çok da önemli değil benim için göz önünde durmayarak bi sistem hazır bir kasanın konfigre edilmiş haliydi bende m2 SSD harddisk...
Vatanda 239 liraya kablosuz logitech g300s var indirimdeydi halen devam ediyorsa mouse pas hediyeli fiyatı buydu g300s daha önce 2 ay kadar kullanmıştır memnun kaldım sonrasında başına benim tarafımdan üzücü bir kaza gelmişti o yüzden kullanım dışı olmuştu tamamen benim hatamdi ürünle alakası...