RozenKrone isimli üyenin son içerikleri

1. R

Laptop Ekran Kalitesi Arttırma veya Azaltma

Arkadaşlar Merhaba Ben Laptop ımın Ekran panelini bazı sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum. Değiştirmişken de ne biliyim eger mumkun ise daha kaliteli bir panel koymak istiyorum. Bu mümkün mü? Bunun tam tersini de sormak istiyorum, paneli degiştireyim derken mevcut özelliklerden daha kötü...
  2. R

14. nesil intel

Knk neyini savunucam yaptıgı kardan gelirim yok ki yaşadıgım deneyimi soyledim sadece. Hem bunun birçok sebebi olabilir belki de gerektiği kadar yüklenmiyorumdur. Sadece bu sorunu ben yaşamadım.
  3. R

14. nesil intel

intel 13900hx var, hiç ısınma sorunu yaşamadım.
  4. R

Asus TUF A15 2022 laptopumun sorununa servisin cevabı

Anlıyorum ki garanti devam ediyor, Garanti devam ediyorsa nasıl 28 bin tl masraf cıkarırlar? Kullanıcı hatası diye mi ilettiler mevzuyu? İşaretli yer için internette bir araştırma yaptım da ne yazık ki bişey bulamadım, bir garip olay...
  5. R

Ölü Pixel için Kesin çözüm öneriniz?

Oneriniz için teşekkür ederim. Yok zaten laptop u aldım ben, çokta mutluyum canavar gibi. Ama hani ilerde bu sorunu da çözmek istiyorum desem orjinal bir işlem yapayım dedim. Acaba 'parası neyse veririm' desem bile mi ilgilenen olmaz ?
  6. R

Ölü Pixel için Kesin çözüm öneriniz?

Arkadaşlar Merhaba, 'O kadar çalışıyoruz şu dünyaya bir daha mı gelecez, Bir tane güzel laptop um olsun' diye karar verdikten sonra Paraya da sıkışan bir arkadaşımdan Yurt dışından satın almış oldugu Legion i7 8 gen 13900hx rtx 4080 bir laptop satın aldım. Paranın çok onemli olmadıgı...
  7. R

Dahili Ekran Kartı önemli mi?

Tesekkur ederim bilgiler icin, genel anlamda bekledigim kadar bir onemi yokmus.
  8. R

Dahili Ekran Kartı önemli mi?

Arkadaşlar Merhaba, bir bilgisayar ya da laptop alacakken nerdeyse hiç bu dahili ekran kartın özelliklerine bakmıyoruz. Bakmamızı oneren birini de gormedim. Bunun bir onemi yok mu? Hafif işlerde devreye girdigini okumustum bu devreye girme bilgisayar tarafından otomatik mi belirlenip yapılıyor...
  9. R

HP VİCTUS serisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben donanimi iyi olduktan sonra kasaya fazla takilan biri degilm de, arkadas hesap makinesinden hallice laptop da yapilmaz gayri. Tek esktetik guzelligi klavye aydinlatmasi... Bir de SSD slotu ekran parlakligi gibi ozellikleri hep kismislar. Bilemiyorum surekli elde kalacak hissiyati veriyor...
  10. R

Yardım HP OMEN 17 i7 13700HX 4080

Yani bunlar gayet normal sonuclar, ben 3080 ti nin de geçmesini beklerdim hatta. Ama geçememiş 40 serisi gayet başarılı DLSS 3 teknolojisini hesaba katılmıyorken bile... Bu arada 4070 in ti modeli Destkoplarda tam bir canavar.
  11. R

45-48k Civarı Alınabilecek En İyi Gaming Laptop

Mesela burda vazgeçilmez kriter hangisi? Bir de 4070 lik bir ekran kartına QHD ekran biraz fazla degil mi (tamamen merakımdan soruyorum) Yani bu ekran kartı daha cok Full HD oyunlara hitaben sanıyorum. Ama QHD kriteri illa olsun diyorsan ona gore bir araştırma yapayım senin için.
  12. R

Yani tabi o kişisel yorumun onu bilemem. Ben gordugumu soyledim, bana da mantıklı geldi. Çünkü 4080 4090 gibi ekran kartları en üst düzey işler için tasarlanmış. Birde attıgım sitede ekran kartının laptop mu desktop mu oldugu belirtiliyor. Bu arada dedigim Omen laptop full HD onu da soyliyim...
  13. R

Hp Victus 16-S0047NT serisi nasıl

Bunun 33.600 tl olanı var onu al baskan. akakaceye yazarsan cıkıyor
  14. R

Baskan kesinlikle haklsın ama 4080 de gercekten cok guclu bir ekran kartı. Zaten i9 13900 %16 darbogaz veririken i7hx %12 veriyor (az olması daha güçlü oldugunu gösteriyor) Yani i7 hx daha güclü olabilir ama hem i7 hem i9 dar bogaz gosteriyor. o ekran kartına en az i9 HX lazım...
  15. R

3070ti mı almalıyım 4070mi ?

Hp Victus un 1 adet SSD boş slotu var, boyle ayrıntıları satıcılar yazmıyor. Ayrıca desteklenen max ram degerlerini de bilmenizde fayda var. Son olarak 250 nit parlaklıgın sorun olmayacagından emin olun derim.
Geri