Fifine çakması forumda alanlar vardı sanırım. Fiyatı gayet iyi tr’de tutacak kol bile 300 olmuş. Programla kullanırsan bekletinden yüksek performans alırsın...
depoda toplanıp tek paket haline getirip kargoya çıkıyor çoğunlukla. 1 gün arayla iki farklı hesaptan verdiğim sipariş tek bir pakette gelmişti şaşırmıştım...
yok kral denedim ama çıkmıyor artık ihtiyacım yoku seçersem 103 tl iade ediyor diğerlerinde 733 iade ediyor mecbur vericez karta iade süresi 5-14 gün diyor...
Artık ihtiyacım yok yada eksik hatalı parçayı seç. İkisinden birinde vermesi gerekir vermiyorsa sana istisna tanımamışlardır. Her hesaba yada her ürüne bunu...
Cardioid bir mikrofon tercih etmen gerekiyor. benimki Cardioid fakat 5 adım ötedeki sesi çok net alıyor. amd nin arka plan ses efekti çok kötü. nvidia nın...
mouse u kablo ile bağlayıp çalışıyormu diye kontrol et. çalışıyorsa şarjı az yada bitik olabileceği için 2.4ghz bağlanmayabilir 5 10 dk şarja koy. hala...
İki mouse bağlamadan dene Çakışıyordur. benim pro ile apexte arada komple gidiyor ikisini kullandığımdan. Pc yanında başka 2.4ghz dongle varsa söküp sadece...