RPchepfoxCS isimli üyenin son içerikleri

1. RPchepfoxCS

Nothing CMF Buds 2 mi Nothing CMF Buds 2A mı?

Tasarımı beğenmedim. Düşmüyor ama acıtıyor kullandığım qcy bu konuda daha iyiydi. Dışarı ses veriyor
  2. RPchepfoxCS

Nothing CMF Buds 2 mi Nothing CMF Buds 2A mı?

2a kullanıyorum anc desibeli ile şarj dışında memnunum. Ultra bass ile çift bağlantı özelliği çok iyi. Aradaki farka değer düz 2 alınır bence.
  3. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

benim siparişte kargoya çıkanlar var bakalım geri çekiceklermi :kizginpeepo:
  4. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

2 farklı hesapla kullandım birkaçı hazırlanıyorsa geçmiş konu sahibine teşekkürler
  5. RPchepfoxCS

Spigen 20000 Mah Alüminyum Kasa 30W 839TL

https://www.hepsiburada.com/spigen-30w-usb-c-3-port-20000-mah-aluminyum-hizli-powerbank-2x-type-c-usb-a-tasinabilir-sarj-cihazi-tasima-cantasi-gray-essential-ea3020-aba09434-pm-HBC00009R25SE
  6. RPchepfoxCS

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

telefon numarası istiyecek ondan sonra veriyor. belki limit dolmuştur bilemiyorum.
  7. RPchepfoxCS

hayır anında veriyor
  8. RPchepfoxCS

farketmiyor sanırım. mobilden yaptım ben
  9. RPchepfoxCS

yandex 1 aylık veriyor şuan. yandex üzerinden arama yerine gs fb yazınca çıkıyor. varsayılan tarayıcı yapınca kodu veriyor. aktifleştirdim az önce isteyen oradanda alabilir
  10. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Havit fuxi h3 kulaklık 215TL

Benim sipariş duruyor, sırayla iptaller başlamış olabilir. Üzgünümki Kupon konusunda daha fazla bilgi veremem
  11. RPchepfoxCS

Patlarız diye paylaşmadım hiçbiryerde, 2 saat kadar durdu kupon, bilen çıkar diye bekledim ama düşündüğümden çok daha uzun sürdü. 1764538226 Onuda yakaladık 🫣
  12. RPchepfoxCS

Sponsorlu anlaşma vardı. 2 adet Kupon 12 gibi dağıltalacaktı, kupon algoritmasını az çok biliyorum ilk denemede tuttu. Kupon 7 de açıldı kupon başı 25 kullanım vardı 5 ini ben 6 sını arkadaşıma pasladım. Kupon paylaşılana kadar bitmişti. İstesem diğer kuponuda kullanıp 30-40 sipariş...
Geri