migrosun ilk kez yaptığı bir şey değil bu, geceden beri böyle isteseler düzeltirlerdi. kendim gidip aldım sistem hatasıysada açıkcası çokta umrumda değil.
konudan biraz bağımsız ayrı konu açmak istemedim isteyen açabilir, qumpara pro plan mamaya 2000tl 800 opet puan iade veriyor, 2 kez katılma hakkı var 2 katınıda sayıyor 4 e 1.6 olmuş oluyor, amazonda 14kg pro planlar genellikle 5 bin üstü oluyor arada verilen 500tl kupon + banka bonuslarıyla...
aynı sürümde se 3 kullanırken hiç takılma yaşamadım demo s10 alınca aynı sorunlar vardı hatta rastgale zamanlarda 5fps gibi çalışıyordu 30-40sn sonra düzeliyordu şuan watchos27 ile hiçbir sorunum kalmadı. yedek alıp garantiye götürün tekrar yazılım atmalarını isteyin çözülür belki
silikona bağlı olarak uv+pl ile stock giriş-orta seviye xt lere yetişiyor. xt bios flash üstüne uv+pl yapınca çoğu stock xt ile aynı hatta geçiyor ama verimlilik olarak w/fps dengesini yitiriyor. f/p olarak ben memnunum stock haliyle bile 2kda çok rahatım garanti bitimiyle bios flashlayıp 4-5...
pulse 9070 kullanıyorum güzel bir uv ile 9070 xt seviyesine yaklaşıyor, garantisi bittiği gibi xt biosu flashlıyacağım alternatif olarak fpsflowda var ancak nedense bende ters etki yaratıyor şimdilik uv ile idare ediyorum. 32 33 bandında sıfır kapalı kutuları vardı sanki
Kargoya verildiği zaman yüklenir sisteme. iptal et butonu silinmiş zaten istesemde edemiyorum şuan. Powerbank hazırlanıyorda duruyor önce onu almama rağmen onuda keseler diye ümit ediyorum gün içinde.
https://www.trendyol.com/baseus/ipad-icin-egim-kontrollu-dual-sarj-wireless-manyetik-10-saat-sarj-led-gostergeli-kalem-beyaz-p-958033168?boutiqueId=689770&merchantId=968
buda var farklı konu açmayım. geçen ay 500e almıştım baseus smooth writing 2 olarak geliyor ürün