RPchepfoxCS isimli üyenin son içerikleri

1. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

diğer ramlerde düşmüştü o gün, sistemdeki fıyatlar geçenki ram indirimiyle uyuşuyor bu ürün bazında, stokları bitiyorlar gibi diğer ürünlerde girebilir belki takip edilebilir
  2. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

4 ay önce almıştım. aynı gün aynı saate yakın düşmüş diğer ramlere pusu kurulabiir arkası gelebilir bu ürün dışında.
  3. RPchepfoxCS

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

aylar süren kovalama sonrası nihayet ipad a16 alabildim, 12 ağustosta açılıp açık şekilde kurmadan iade edilmişti şarjıda 5 falandı, depoya düşmesi için etiketleri yırtılmış hissi aldım şarj devir sayısı 1 di üretim tarihide hazirandı. bence apple ürünlerinde bilinçli olarak alınıp etiketleri...
  4. RPchepfoxCS

🔥İndirim Pivot Monitör Standı İndirim

ikilisini geçen 960 a aldım, kalitesi güzel, tekliye göre normal fiyat
  5. RPchepfoxCS

Koorui G2741l 4k 320 Hz Ips Monitör 3999 TL.

satıcı gönderici amazon 3. taraf değil, rahatlıkla gönderirler
  6. RPchepfoxCS

Koorui G2741l 4k 320 Hz Ips Monitör 3999 TL.

sabahtan beri 2. kez düşüşü yanlış değilse. botlar çoktan kurulmuştur, amazon kolay kolay fiyatı düzeltmez birkaç kez daha stok girer bu fiyattan şansı olan stok açılırsa alır.
  7. RPchepfoxCS

🔥İndirim Migros 3 Al 2’Si Money Hediye - 3 Adet Monster 80 TL

12 adet aldım teşekkürler, money puanları harcamayıp %50 değerli güne denk getirirseniz daha karlı oluyor nerdeyse bedavaya geliyor
  8. RPchepfoxCS

❌İndirim Bitti! Pivot 17-32" 2'li Monitör Tutucu 965tl

11:09 Tg bildirim düştüki takip ettiğim hiçbir ana kanala düşmedi sadece bot kanalına düştü. 11:10 geçe siparişi oluşturmuşum buraya girip baktım konu açan yoktu açılır diye 1dk bekledim konular çakışmaması için açılmayınca açtım. Stok bittiğini açarken görsem açmazdım zaten
  9. RPchepfoxCS

Ürünü aldım hala stok vardı burada açan olmadığı için açtım açtıktan sonra bitmiş konuyu açarken sürekli f5 ile stok kovalayamam.
  10. RPchepfoxCS

Açana kadar bitti ☹️ belki arada stok gelir
  11. RPchepfoxCS

https://ty.gl/4l7ce2mcdjmlt Satıcı takip kuponuyla 965tl
  12. RPchepfoxCS

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

sepete atıp garantipay kısayolunu yapıştırdım. tel no yazana kadar 3dk düşündüm yazdıktan sonra uygulama içindede 3dk düşünüp onayladım. garantipay büyük rahatlık bu tarz indirimlerde
  13. RPchepfoxCS

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

5 dk düşündüm onayladım :)
Geri