rr_yuri isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım Telefonda test nasıl yapabilirim

Yaklaşık 1 hafta olmadı x7 pro aldim mağzadan 2 adet birinde problem yokken diğerinde ısınma örnek pubgde 90 fps limitleyip altına düşme problemi bulunuyor
  2. R

Yardım İşlemci 90° dereceye çıkıyor

Memnunmusunuz bi sıkıntısı falan oldumu?
  3. R

Hediye olarak ls720se göndercek abim işimi görürmü?
  4. R

Macun cooler master soğutucu stok
  5. R

İ5 11400f işlemcim %100 kullanınca 88 dereclerde geziyor 90 derecenin üstüne cıkmıyor
  6. R

Çözüldü✓ LS720 Sıvı soğutma kasama sığar mı

Bir Tane videoda gördüm sığmadı diey öne takanı ondan merak ettim
  7. R

Çözüldü✓ LS720 Sıvı soğutma kasama sığar mı

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ls720-se-rgb-360-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-45607?utm_campaign=cpcElcinSup&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAhJWsBhAaEiwAmrNyqxdrT0jZ9ARMcATOsMNvaFCvJBu6K9wUK3VesoAT3P5NKfBWG_9HZBoC6T4QAvD_BwE...
  8. R

Yardım İşlemcimin sıcaklığı artınca kasanın fanları aşırı hızlı dönüyor

Oyundayken işlemci faninın hizi artiyor fakat kasa fan hızını %100 çekiyor 75° olunca.Kasanın fanları daha sessiz çalışması için ne yapabilirim
  9. R

Öneri Lga 1200 soket sıvı soğutma önerisi

Daha doğrusu kasanın fanlarını %100 çekiyor 70 derecelere düşüyor sonra gene yükseliyor hep ayni şekilde bi sıkıntısı var
  10. R

Öneri Lga 1200 soket sıvı soğutma önerisi

İşlemcim valorant gibi oyunlarda yük altında 87 derecelere çıkıyor, F/P bir sıvı soğutma önerisi yapabilirmisiniz.
  11. R

Öneri 1tb lık m2 ssd tavsiyesi

ANakart Modelim Asus Tuf Gaming B560m-plus alanim yetersiz kaldıgı için güze hızli bir 1tb m2 ssd önerebilir misiniz?
  12. R

robot süpürge önerisi

13k bütçeye tavsiye edebileceğiniz robot süpürge hangisidir
Geri