hatırladığım kadarıyla cat5 100mbps'e kadar destekliyor. Cat6 1000mbps'e kadar destekliyor ama asla 1000 alamıyorsunuz bu kabloyla. Cat8 takınca arada 200-300mbps hız farkı oluyor ve paketler çok daha yüksek hızda iletiliyor. Arada binlerce liralık da fark yok o yüzden güncel kalmak her zaman...
1000mbps hızlara eriştikten sonra bu cat5-cat6 gibi 20 yıllık kablolardan kurtulmanız daha güncel cat8 kabloya geçmenizi tavsiye ederim. Önerebileceğim ürün ise budur.
Bu kampanyadan yalnızca mevcut aktif Amazon Prime üyeliği olmayan kullanıcılar yararlanabilir. Mevcut ücretli Amazon Prime üyeliği bulunan kullanıcılar ve ticari müşteriler bu kampanyadan yararlanamaz. 12 ay içerisinde bir (1) defadan fazla ücretsiz üyelik hakkı kullanılamaz.
Synapse 3, Synapse 4'e göre şu an için daha stabil çalışıyor ileride güncelleme aldıkça durum değişebilir. Thx Spatial Audio ise ücretli bir program ücretini verdikten sonra kulaklık farketmeksizin çalıştırabilirsin. Razer marka kulaklık aldığın için sana ücretsiz olarak kullanım hakkı tanınmıyor.
Barracuda x ucuzken fp olarak daha iyi sayılabilirdi ama bugün baktığımızda hs80 fiyatıyla aynı fiyattan satılıyor. Hs80 6k civarından 5k'ya düşmüş itopya sitesinde. Fiyatlar aynı olduğu durumda hs80 tercih edilebilir.
Bilgisayar 2.el değil bölüm olarak sadece ikinci el bölümü olduğu için ilanı oraya açmak durumunda kaldım. Kapalı kutu, faturalı ve garantilidir aklınızda olsun.
Normal fiyatlar artık bu şekilde. He normal diyoruz ama hepimiz bu ücretlerin ne kadar anormal olduğunun da farkındayız aslında. Vatandaşın hakkını savunan olmadığı için şirketler at koşturuyor. Mng biraz daha ucuz yurtiçine göre bir dahaki sefere onu deneyin.
Dostum referans olarak attığın linkteki cihaza benzer tarzda bir laptop var elimde. Profilimden ikinci el ilanlarıma tıklayarak bakabilirsin. Beğenirsen ne ala, beğenmezsen de yapacak bir şey yok.
dipnot; Bu şekilde yönlendirmenin yasak olup olmadığını bilmiyorum yasaksa moderasyon ekibi...