rs3m isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım Bilgisayarım Sitelere Girmiyor

animecix açıldı, openanime açıldı, warp da açıldı, diziwatch da. Bunları telefondan hem mobil veriden hem wifiden denedim
  2. R

Yardım Bilgisayarım Sitelere Girmiyor

Merhabalar. Bilgisayarım 2 ay önce girdiği sitelere girmiyor. Anime izlemek için animecix açacağım, tau video xyz bağlanmayı reddetti diyor. Openanime daha açılmadan yüklenme ekranında kalıyor. vpn ile gireyim diyorum, cloudflare warp hizmeti kullanılamıyor diyor. diziwatch açayım bari diyorum...
  3. R

İnternete bağlanmıyor

Arkadaşlar sorunu buldum, bir arkadaşım discorda girmek için dpi indirmemi söylemişti. Onu sildim sorun çözüldü şimdi
  4. R

İnternete bağlanmıyor

Ağ ayarlarındaki sorun ne olabilir
  5. R

İnternete bağlanmıyor

Arkadaşlar merhaba. Birkaç gündür sorun çıkarmayan ethernet kablom 2 gün önce bi anda interneti vermemeye başladı. Ayarlarda internet kablosu takılı, internet bağlı olarak gözüküyor ama internete girmiyor. Sorun kabloda mı diye denemek için kabloyu ps4 e taktım ve hiçbir sorun olmadı. Kabloyu...
  6. R

Forza horizon 4 rampage direksiyonu görmüyor

Merhabalar. Benim önceden ps4 e bağlayarak oynadığım rampage v995 direksiyon setini şimdi pc ye bağlayıp oynayacaktım. O yüzden forza horizon 4 aldım ama ayarlarda direksiyon seti görünmedi. Youtubede arattım ancak izlediğim videoda rampage değil logitech bir direksiyon kullanıyordu ve o yöntem...
Geri