rsametsezer isimli üyenin son içerikleri

1. R

Kule tipi sogutucya argb fan takmak

thermalright assassin x 120 refined se argb kule tipi sogutucuyu asusun a 620 m k modeline takıcam 2 tane soket bar birisi cpu fan ınu nereye takcagımı biliyorum ama diger argb girişi tam olarak neresi
  2. R

Argb kule tipi sogutucu analarta montajı

Anladıgım kadarı ile 11 e takıyorum
  3. R

Add gen 2 taraı bir şey yazıyor egb tarzı bir ğey yazmıyor
  4. R

thermalright assassin x 120 refined se argb bu sogutucuyu asus prime a620m k bu anakarta takıcam fanın iki girili var bir cou fan yerine takma bir de argb grişi tam olarak nelere takcam
  5. R

Kule tipi Argb giriş anakart montajı

thermalright assassin x 120 refined se argb bu sogutucuyu asus prime a620m k bu anakarta takıcam fanın iki girili var bir cou fan yerine takma bir de argb grişi tam olarak nelere takcam
  6. R

Bilgisayar anakart ekranında kalıyor

Sizinki farklı bi problem gibi ben pc yi kapatıp açtığımda aoeun çözülüyor biraz daha tekrar ederse incehesap garantiye göndercem
  7. R

Ssd okuma yazma degerleir normal mi

Pc açılınca anakart logosunda kalıyor kapatıp açıyorum düzeliyep ssd den olabilcegüni söylediler sad adata legend 900 okum yazma degeleri nroaml mi
  8. R

Msi g2412 monitörümde cizgiler var

Garantisi bitmeden göndermen iti olur belki degişim veya onarırım yapılabilir bu ekranlarda kronik olması lazım öyle bi şey görmüştüm
  9. R

Kanka sistem 0 2 3 ay oldu kendim oynamak istemiyorum 1760116665 Ssd m2 ssd
  10. R

Hocam ben bios pilini sökmüştüm o şkeilde sıfırladım bi sıkıntı olmamıştı şimdi de sizin dediginiz şekilde tapmaya baktım ama dediginiz şekilde bi yazı çıkmadı anakartım amd asus prime a620 mk
  11. R

Aynı hatayu tekrar aldım eski haline nasıl çevircem korkuyorum ayarla oynamaya 1759684448 Bios pilini çıkarıp tekrar taksam eski haline gelir mi bios sıfırlanıyor mu veya bir şey olur mu çıkarmak yeni sistem aldıgım için tedirgin oluyorum
  12. R

Hocam secure boot aktif etmiştim valorant oynamak için
  13. R

bilgisayar bu ekranda kalıyor ardından tuşa basılı tutup kapatıyorum tekrar açıldıgında düzelitoe sebebi nedir
  14. R

Bilgisayar açılırken sabit bios ekranı geliyor

Pc hazır sistem yeni aldım geçen günlerde de oldu oyunda kendini yeniden başlatmalar öavi ekran hataları nadir psu sanırım sesli çalışma gibi aorunlar bugunde böyle bi problem çıktı karşıma bu ekran da sanit kalıyor kapatma tuşuna basılı tutuyorum kapatır tekrar açınca düzeliyoe
  15. R

Kasadan gürültülü açıldı

Yeni sistem aldım kasa sehotep radiant pc açtım traktör sesi geldi asus yazısında kaldı biosa gitme ekranı geldi kapatıp açtım sıkıntı çözüldü bir gün öncesinde de last of us oynarken pc kapanıp açıldı ekran kartı rx 9060 xt 16 bi aonrwki gün de deiver hatası alıp oyundan atrı hata neyden...
Geri