zaten o yöntemi yapıyorum sürekli ama bilgisayar varsayılan olarak açıyor startup uygulamalarından kaldırsam da artık bat dosyasını herhalde startup lara yerleştircem öyle kapatıcam uygulamayı bakalım ama işte yazılımı problemli güncellemeden sonra düzelir diye düşünüyorum
Kaspersky ile denedim onda da sorun çıkmıyor ve 2. defa kurmuştum sorun çıkıyor diye ama çözülmemişti hala sorunu anlayamadım
1717860851
evet yapmıştım onu da ama bir şey değişmedi başka yerden indirilmiyor zaten tek microsoft store da var
HP Victus bilgisayarımda anlamadığım bir sebepten birden bire OMEN Gaming Hub yazılımının CPU kullanımı %100 oluyor. Masaüstüne sağ click yapmam bile 10-15 saniyemi alabiliyor. Ama OMEN Gaming Hub'ı görev yöneticisinden kapatınca sorun çözülüyor. Fakat bu sefer yazılımı yine açmam gerekiyor ve...
RTX 3050 4 GB'lik laptop ekran kartına sahibim. Windows 10'da yaşamadığım görüntü bozulma sorununu Windows 11'de yaşamaya başladım. Nvidia'nın yazılımından Vertical SYNC'i açsam bile problem çözülmüyor. Fakat dikkat ettiğim şey bu bozulmalar dikey değil, yatay bir şekilde olması. Ve bazen hiç...
telefon yavaşlamadığı sürece kullanılır diye düşünüyorum tabi o zamanlara kadar teknoloji çok fena ilerler diye düşünüyorum uzun bir güncelleme süresi verildiği için dedim.
Eski FE lerin şarjı daha da kötü gidiyor diye biliyorum. Yanlışsam beni düzeltin lütfen. Zaten Snapdragon 865'in üretim teknolojisi 7 nanometre.
1708430147
S24 7 yıl boyunca güncelleme sunacak. Gerçekten uzun ömürlü bir telefon. Bütçeniz yetiyorsa ve uzun ömürlü bir telefon istiyorsanız başka...