Rspct isimli üyenin son içerikleri

1. R

Max 30 bin bütçe ile hazır sistem önerisi

İtopyada 7700xtli kasa vardı link atamıyorum şuan bir bakarsan bulabilirsin
  2. R

Çözüldü✓ APU Sistem Önerisi Çocuk için Valorant Minecraft oynatacak

7600x te dahili ekran kartı var diye biliyorum internette testleri de mevcut o. G serisi almaktansa 7600x işlemci ile ekran kartsız bir sistem toplamak daha mantıklı
  3. R

Vahdettin'in İngilizler ile kaçması

İşte birisi kendi g*tünün derdine düşmüş, ATAM da kendi vatanının derdine düşmüş. Sizin gibi siyasal İslamcılar sürekli kendi g*tünüzü kurtarma derdindesiniz. Dünyanın g*t deliği bu zihniyet...
  4. R

Ddr4 32gb ram tavsiye

https://www.n11.com/urun/gskill-ripjaws-v-f4-3200c16d-32gvk-32-gb-2x16-ddr4-3200-mhz-cl16-ram-1374437?magaza=alfabilgisayar
  5. R

APU SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ

Apu sistem almak gibi bir hata yapmayın. CS valo gibi oyunları 7600x in dahili ekran kartı ile bir süre oynarsınız idare eder. Ekran kartı aldığınızda daha performanslı sistem olur. Apu işlemciye ekran kartı taktığında beklediğin performansı alamayabilirsin
  6. R

❌İndirim Bitti! Familia Plus 32'li Tuvalet Kağıdı 232₺ 3 alımda TEMİZ100 koduyla 166₺

Yapıkredi ile ödersen 75 TL daha indirim oluyor 32lisi 141 e geliyor 1742023839 3 paket ekle TEMİZ100 yaz
  7. R

Pcyi nasil bluetoothlu ve wifili yapabilirim

Wifi ve Bluetooth adaptör alarak
  8. R

Bluetooth mouse hem masaüstü hem laptop nasıl kullanırım

O konu hakkında bilgim yok, indirip deneyebilirsin.
  9. R

Bluetooth mouse hem masaüstü hem laptop nasıl kullanırım

Bu programın birde Windows garage yapımı var adını hatırlamıyorum ama o daha stabil, biraz araştırırsan bulursun.
  10. R

En iyi discord benzeri uygulamalar hangisidir

1 2 haftaya DC açılır az daha sabır
  11. R

700-800 bin TL civarına araba önerisi

Seninki eski model ,yeni modelleri sorunlu. İnternette araştırırsan zaten görürsün
  12. R

Fitness İçin Yemek Programım Nasıl?

170 boy 68 kiloda ne kadar yağlı olabilirsin? skinny fat durumu varsa önce insülin direncini kırmaya bak, 10 15 gün süreyle düşük karbonhidrat bir diyet faydalı olacaktır... Sonrasında yazdığın şekil bir diyet olabilir
  13. R

700-800 bin TL civarına araba önerisi

Bir sürü kronik arızası var... Gaz yememe en önemli sorunlarından birisi
  14. R

Hawk fab V4 VS xDrive Hira/Anka

Fab serisi kullanıyorum, 5 6 saat ağrı vs olmadan çok rahat oturuyorum.
  15. R

İnceHesap Apu Sistem Tavsiye

Güzel olur dostum şimdiden eline sağlık
Geri