ben kendi aylık bütçeme göre ilerledim aylık bütçemi geçince taksitliyordum. yoksa diğer parçalar indirime girdiğinde bütçem olmazsa alamazdım
68k 50k ya geldi bana 3 aya yaydım
fazla fazla yeter en az 300 fps verir ama tek tek indirim kovalayarak almanı öneririm burası 65k ise 50-55k ya toplayabilirsin mesela vatanda geceleri indirim oluyor takip et. ben 24k lık 5060ti yı 20k ya aldım.
birde wifi özellikli almak mı mantıklı yoksa harici almak mı çünkü wifi de fiyatı etkiliyor baya harici wifi almak o kadar maliyet çıkmıyor
1761162720
son 2 attığın model üzerindeydim bende
1761162820
voltaj dalgalanmasında sıkıntı yapar bilindik al diyenler olmuştu gigada iyi marka biliyorum...
Selamlar arkadaşlar amd am5 işlemcili sistem topluyorum 7000mhz 16x2 ramim var anakart önerileriniz nedir. işlemci olarakta ryzen 7 7700x indirimi kovalıyorum. Sistemim orta seviye bir sisteme ona göre bir ana karta ihtiyacım var.
Yeni bir yere abone olmakta zor oluyor bazen. Sezon başı bein connecte abone olmak için baya zaman harcamıştım. Hep sahte siteler, miladı dolmuş siteler sıkıntıya sokuyorlar. İlerki zamanda firmalarla anlaşıp burayı aboneler için store haline getirmek gibi bir fikrim vardı benimde buna entegre...
Ekran kartını tek almak istesen nerdeyse 22k zaten sistem fiyatı çok iyi, 10k kadar iyileştirme ile 60k ya alınacak sisteme gelir
1760390134
150k sistemi 100k ya toplasa kim alabilir ki talep meselesi işte