Standart ıps panele 15 bin tl verilmez kampanya olduğunda 20-22 bine oled almaya bakın monitör sürekli değiştirilen bir şey değil
Cooler Master 27" Tempest...
Ne yalanı dostum daha 3-4 ay öncesine kadar RX6800 kullanıyordum hiç bir oyunda görüntü kalitesini iyileştirmiyordu, evet çözünürlük 3840x2160 ama görsel...
Tribe neden gireyim dostum, yine söylüyorum AMD = kalitesizlik buna neden itiraz ediyorsunuz? kartın performansı kötü diyen mi var? yada kartın soğutmasına...
Yaşım 33, ben kendi kasamı toplarken daha ortalıkta AMD GPU diye bir şey yoktu ATI vardı sonrasında AMD ATI oldular en son ATI gitti AMD kaldı. ilk ekran...
AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
Şu fiyata 4070 Ti Super...
Muhtemelen aldıkları fiyat o civarda fakat 135 doları fazla küçümsüyorsunuz sanırım? çünkü 135 dolar = 5000 TL. Google da gördüğünüz 35,18 lik kur ülkeler...
Kardeşim sallamışsın bir yalan sonra toparlıcam diye tüm internette pny ı aratıp zorla bir kanal bulmuş ama ona da bir yalan atmışsın. O söylediğin kanalın...
Beyler 5000 serisini belediye dağıtmayacak.
Daha kurda oynama bile yokken sırf sene sonu yaklaşıyor asgari ücrete zam yolda diye fiyatları yukarı çeken...
Cebinizde nakit varsa en mantıklı seçenek 2.elde temiz kart almak.
40-50K ya uçmaya da gerek yok altı üstü oyun oynayacaksınız, şahsen sadece oyun amaçlı...