Dındınısının dındınısı hocam 😂
Cuma gelecek de, yine Suprim indirime girecek de sonra siz kartı iad edeceksiniz de ondan sonra bana gelecek. O saate kadar...
Çok değişik bir ülkeyiz ya.
Telefonlarda kültür bakanlığı payı, trt bandrolü, özel tüketim vergisi (%50) ve katma değer vergisi adı altında 4 farklı vergi...
12GB versiyonunu kullandım, 10GB modelinden %5-6 daha güçlü bir kart ama 4K da bile çatır çutur oyun oynatıyordu. DLSS 4 özellikle 2K çözünürlükte en az 3...
HOF un ROG dan geri kalır bir kalite farkı yok fakat bu seviye kartlar için tek başına kaliteye bakılmaz. Marka algısı, 2.el değeri, garanti süresi gibi...
Açılın yetkili biri olarak konuya el atıyorum.
Dürüst olmak gerekirse 106K para verip 5070 Ti kullanmak istemem. 5070 Ti dediğin kart zaten 9070XT dengi...
4k için 16 gb bellekli kartlar yeterli değil anca dlss ile kurtarırsın ondada zaten ha 5070ti olmuş ha 5080 zaten 5070ti ile 5080 aynı ürün arada fark yok...
Hocam hep bir bahane buluyorsunuz helal olsun :D. şuan xiaomi tarafında 15u veya 17u olsun snapdragon işlemcilere kayıt açılır mı bilmiyorum ama şuan...
Dostum kimse kötü demiyor ama bu fiyat bandında görmek saçmalık. İki birebir aynı donanıma sahip cihaz olsa birinde SD diğerinde MTK ve fiyatları da aynı...