Asus servisine 2 ürün gönderdim. 1 . senin yasadığın sorunun benzerini yasıyordum sorgusuz değisim yaptılar 1 sene kullandığım halde
2. üründe 8600 servis ücreti çıkartılar. 1 saat kullanmadığım ürün...
İncehesap’ta 3 Alışveriş Yaptım, 2’si Sorunlu Çıktı: Dikkatli Olun
İncehesap’tan toplam 3 alışveriş yaptım:
• 2 tanesi Gaming Gecesi ürünü
• 1 tanesi normal kampanya dışı
İlk ürünüm klavye oldu. Sadece 2 hafta sonunda double-click sorunu başladı.
İadesi geçmişti, üstelik 2.000 TL için...
Rica ederim, faydalı olabildiysem ne mutlu. İnce Hesap’tan uzak durmak en doğru karar olmuş, ben de yaşadıklarımdan sonra kimse aynı sorunu yaşamasın diye paylaştım. Amazon’dan alman bence çok daha güvenli olur, umarım sorunsuz bir alışveriş olur 🙏
Burada THH’nin hakkını vermem lazım. Konuya 2 gün içinde dönüş sağlandı, ama ne zaman sonuçlanır bilemem.
Çalışıyorsan ve zaman harcamak senin için lüksse, evet bu süreç çok yorucu olabilir. Firmalar da senin zaman ayıramayacağını bildikleri için işleri ağırdan alıyorlar.
Ama benim zamanım bol...
niyetlendim gitmeye ama çok uzak, ve artık iadesi ile ilgilenmiyorum.Büyük ihtimal 20 gün beni oyalıyıp tekrar ürünü göndercekler.
bende oyaladıkları süre boyunca kitleye ulasmaya insanları bilgilendirmeye devam edicem. kim daha çok etkilenir görücez.
Azdan az Çoktan çok gider :=)
Asus’un ürünü “garanti dışı” demesi zaten kabul edilemez. Ancak ürünü bana geldikten 2 gün sonra, ayın 15’inde beni arayıp “ürünü iade alacağız” sadece youtube video kaldırmamı rica ettikten sonra ürünü gönderiyorum.6 gün sonra niyetlerini belli ediyorlar, amaçları beni daha fazla mağdur...
Bence THH ile ilgili bir sorun yok. THH duruma 2 gün içinde el attı. Burada THH’yi suçlayacak bir durum yok; şu an için sadece firma üzerinden sorunlar yasanıyor. Özellikle benden, THH için başvuruda kullandığım videoyu silmemi istediklerinde anlamalıydım. Amaçları THH’yi kandırmak. Allah’tan...
THH basvurdum senin söylediğin gibi yaptım. Ürünü benden iade ediceklerini söyledikleri için geri gönderdim.Ama bugün Thh sonucu bekliyoruz diye yazı yazmıslar.
Büyük ihtimal 2.el ve outlet ürünleri 0 fiyatına satıyorlar. Arıza Tespiti yaptığında garantiye gönderip suçu distribütöre atıyorlar. adamlarda 0 sorumluluk. Geçmis olsun keske THH bildirsen ama vakit ayıramazsın büyük ihtimal ve bunu biliyorlar
1759833781
Doğru ama monitör 6 ay boyunca...
https://www.incehesap.com/gigabyte-m27up-27-4k-160hz-fhd-320hz-1ms-hdmi-dp-type-c-g-sync-freesync-hdr400-uhd-dual-mode-ss-ips-gaming-monitor-fiyati-84180/ incehesaptan satın almadan önce 100 kere düsünün.
dün amazon depodan topladıkları ürünler olduğuna %99 eminim
Yemin ederim, sadece 500 TL için Amazon yerine bunlardan alışveriş yaptım. Bin pişmanım! Keşke 1000 TL fazla verseydim. Bu bana ders oldu. İnsanlar benim düştüğüm hataya düşmesin diye paylaşıyorum. Çünkü benim vaktim var uğraşırım, ama uğraşamayacak birçok insan var ve onların sırtından zengin...