hocam ben amd çıksın alacağım 9070xt yi fsr 4 gayet kaliteli deniyor ve bunu abdullah abi de söyledi açıkçası amd ye güvenmesen bile yapay zekanın hali ortada 2 yılda ne hale geldi ben uzun ömürlü bir kart olarak görüyorum rx serisini şuanda , kendi tercihimde o yönde olacak nvidia alacaktım...
Dostlar niyetim vardı alacaktım fakat bu fiyatlar kesinlikle değmez bir sene önce idareten 7600 almıştım 9k civarıydı bu kart bunlar yanında fasulye gibi kalsa da fp açısından mükemmeldi cidden ama 5070ti gelmişken güncelleme zamanı geldi diye düşünmüştüm ama pek faydası yokmuş amd kartları...
hocam ciddi misiniz vay be bende neden ön ekranda jelatin olmadığını sorguladım diğer ekipmanlar poşetli olunca sorun etmemiştim kendi kendime iade etmeyecektim ama bunu duyduktan sonra ederim muhtemelen sağolun
hocam hiç belli değil o sebepten bir tık uğraşmak istemedim zaten zoomu bir tık kucultunce resimde bile belli olmamış ama napsam bilmiyorum amazon zorluk çıkarır mı acaba
dostlar başlığa da yazdım amazon uzerınden satın aldım monitor yuksek butceli biliyorsunuz bir yandan uğraşmaya değmez diyorum diğer yandan da uğraşsam mı diyorum en alt sağ köşede bir adet ölü piksel var sizce değişim yaparlar mı ?
Ek bırakacağım .
1739980713
Cok ufak
Hocam ne tür farkları var bilmiyorum klavye alacağım şu ara baktım pc hocası da video atmıs 007B baya üst düzey ve hissiyatı falan da hoşuma gitti öyle abartılı bi ses sevdalısı değilim zaten kulaklık kesiyor duyamıyorum da çoğu zaman klavyemi
@freygasm