rucukutu isimli üyenin son içerikleri

1. rucukutu

İnternetim fiber 600--900 mbit arası fakat çok yavaş.

bak şimdi 8.8.8.8 i denedim düzeldi. Bu kafasına göre takılıyor internet.
  2. rucukutu

Kapattım da yine aynı sanki. Önceden TÜrknet kullanıyordum böyle bir sorun yoktu TTnet e geçtik böyle olmaya başladı. Tüm dns leri denedim yine aynı. Modemden değiştirdim dns yine aynı.
  3. rucukutu

Bütün sitelerde mi o şekilde hocam? Telefondan bağlanırken öyle olmuyor. Telefonun dandik internetiyle bile daha çabuk yükleniyor.
  4. rucukutu

Merhaba. İnternetim hızlı 1 gbit - 50 mbit değerinde. Genel olarakta download min 600-900 arası upload 50 mbit. Fakat videolar geç açılıyor. Siteler de öyle. hatta sitelerdeki resimler parça parça yükleniyor. Tüm dns lerde aynı. google yada cloud dns hepsinde aynı şekilde davranıyor. Her zaman...
  5. rucukutu

Lol kurulum gerçekleştirilemiyor hatası

Ben halen giremiyorum böyle kalıyor. 1767628521 DNS değiştirdim düzeldi şimdi yüklüyor inşallah girer
  6. rucukutu

hocam sorun clienti açması değil . 3 ocağa alıyoruz o hata ekranı gidiyor fakat oyunu kurmuyor istemci ekranında kur diyorsun bekliyor öyle
  7. rucukutu

tamamda ben oyuna giremiyorum demiyorum kuramıyorum bile :D Neyse bekleriz. 1767581523 oyuna girmeyi bırak kuramıyorum bile ona deli oldum neyse bekleriz.
  8. rucukutu

bizde niye zort diye girmiyor
  9. rucukutu

onu çözdük de şimdi de kurmuyor namussun bekliyor öyle oyunun kurulum dosyasını program files x86 ya attım yine olmadı .
  10. rucukutu

valla çözemedim gecemi zehir etti boşu boşuna pc ye format attık bide.
  11. rucukutu

kafayı yememek elde değil ya. kaldı böyle yüklemiyor.
  12. rucukutu

kuruluma başladı fakat riot istemcisini yükledi oyunu kurmuyor. Kur kısmında kalıyor. 1767579002 Sanırım vanguard ı kurmuyor 1767579058 kurulumu yaptı mı sende ? bende riot istemcisini açtı fakat 21.2 gb güncelle diyorum bekliyor.
  13. rucukutu

bende pc yi oyuna giremediğim için sorun var sanıp formatladım. Şimdi oyunu kuramıyorum gece 12 den beri bununla uğraşıyorum. Allah kahretsin böyle oyunu da internetide bilgisayarıda.
Geri