ruenzz isimli üyenin son içerikleri

1. R

Çözüldü✓ I5-12600kf işlemcim var işlemcimi amdye yükseltmek istiyorum

benim işlemci ve anakarta ayırdıgım bütce 25k oldugundan bence am5 benim için şuan biraz fazla gelir intel candır :) şuanlık intelden devam edip daha uyguna çözmeye calısalım (ddr5'e geçmeden) 1778222086 teşekkürler hocam bir bakayım
  2. R

önerin için çok teşekkür ederim hocam 1778220500 dediginizi dikkate alacagım fakat oc konusunda hiç bir bilgim yok bilgim olmadan oc'ye girişmek istemiyorum bunun için önerebileceginiz rehber tarzında bir şey var mıdır acaba ?
  3. R

peki hocam sen benim yerimde olsan ne yapardın şuanki sistemim yetersiz gibi işlemci açısından isteklerimi karşılamıyor TÜM ÖNERİLERE AÇIĞIM
  4. R

hocam bana anakarttan ziyade işlemci lazım :)
  5. R

aklımda ram fiyatlarından dolayı am4 vardı ama eğer dediğiniz gibi bir mantıgı kalmıyorsa ram öneriside almak isterim bütce 25
  6. R

Selam arkadaşlar sistemim nvdia 4060 8gb 32gb ddr4 ram var işlemci olarak i5 12600 kf aktif olarak hem oyun oynayan hemde yazılım geliştirme ile uğraşan birisiyim tabii adobe photoshop vsde kullanıyorum sizden isteğim amd tabanlı bana yükselttiğimi farkına vardıracak işlemci ve anakart...
Geri