Ruffian isimli üyenin son içerikleri

1. Ruffian

Çözüldü✓ Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 Alınır mı?

V3 Pro aldım hocam saolun büyük mouse rahat olmuyo ne kadar elim büyük olsada. 1788411498 Saolun hocam V3 pro aldım.
  2. Ruffian

https://wraithesports.com/products/vxe-dragonfly-v3-wireless-mouse bunun herhangi bir sorunu yok değil mi.
  3. Ruffian

yo sıkıntı yok renkte ışıldamasın yeter hatta beyaz ve siyah fazla klasik renkler farklı renkleri kullanmayı severim fark etmez renk sadece günlük kullanımada uygun olsun ağırlık falan bunlar takıldığım şeyler değil Pilli de kullanırım bataryalıda ama pilli daha iyi gibi biterse hemen değiştirip...
  4. Ruffian

ofiste parıldayan bir şey kullanmak saçma olur bence lütfen şu konuyu bırakında mouse önerisi yapın.
  5. Ruffian

Hocam insanların kendi tercihlerine karışmayın derim bende aklımda hala Rival 3 wireless almayı planlıyorum ama diğerinin tasarımıda aklıma yatıyor.
  6. Ruffian

güzel duruyor ama Xhero AI tam olarak nedir anlamadım birde dongle ile geliyor değil mi?
  7. Ruffian

bu civarlar hocam 1500 falan
  8. Ruffian

o zaman hocam biraz önerirseniz iyi olur alışık olduğum için SteelSeries istedim hemde set olsun diye kulaklığımda SS 1788351695 Tercihen sizden öneri istemiyorum hocam.
  9. Ruffian

hocam aynısının kablolu gen 1 modelini kullandım eminsiniz değil mi bu sorunlardan. 1788351481 Hocam wraith fazla oyuncu odaklı ben çok oyun oynayan birisi değilim. 1788351495 sebebini de söylerseniz daha iyi olur bence.
  10. Ruffian

Sorununu biliyor musun ilk nesil Rival 3 kullanmıştım sorunsuz kullanmıştım sonradan alıp pişman olmak istemem.
  11. Ruffian

https://www.pazarama.com/steelseries-rival-3-gen-2-kablosuz-ssm62525-optik-6-tus-8500dpi-lavender-kablolu-gaming-oyuncu-mouse-p-5707119062275?magaza=jetklik&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma-quickview&v=1.3.6 Hız vs. pek önemli değil Bluetooth...
  12. Ruffian

İnstagram bazı kişilere Erken Erişim kartı dağıtmaya başladı.

ana sayfada da değişiklik var alt kısımda sadece 4 tane ikon var artık sanırım önceden 5 tane idi anasayfayla keşfeti birleştirmişlar üst kısıma dokununca hikaye ve bildirimler kısmı çıkıyor onun dışında değişiklik yok.
  13. Ruffian

İnstagram bazı kişilere Erken Erişim kartı dağıtmaya başladı.

güncellemeden önce bazı kullanıcılara erken erişim kartı dağıtılıyor.
  14. Ruffian

Spotify mı Apple Müzik mi ?

sadece müzik dinlemiyorsan sık sık video da izliyorsan yt pre de alabilirsin sadece müzik içinse Apple kullanıyorsan Apple Music android ise spotify bence.
  15. Ruffian

Bu saate benzer saat bulabilirmisiniz?

Tekrar hortlatıyorum ama daha net fotoğraf buldum varmıdır acaba benzeri bu saatin.
Geri