yo sıkıntı yok renkte ışıldamasın yeter hatta beyaz ve siyah fazla klasik renkler farklı renkleri kullanmayı severim fark etmez renk sadece günlük kullanımada uygun olsun ağırlık falan bunlar takıldığım şeyler değil Pilli de kullanırım bataryalıda ama pilli daha iyi gibi biterse hemen değiştirip...
o zaman hocam biraz önerirseniz iyi olur alışık olduğum için SteelSeries istedim hemde set olsun diye kulaklığımda SS
1788351695
Tercihen sizden öneri istemiyorum hocam.
hocam aynısının kablolu gen 1 modelini kullandım eminsiniz değil mi bu sorunlardan.
1788351481
Hocam wraith fazla oyuncu odaklı ben çok oyun oynayan birisi değilim.
1788351495
sebebini de söylerseniz daha iyi olur bence.
https://www.pazarama.com/steelseries-rival-3-gen-2-kablosuz-ssm62525-optik-6-tus-8500dpi-lavender-kablolu-gaming-oyuncu-mouse-p-5707119062275?magaza=jetklik&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma-quickview&v=1.3.6 Hız vs. pek önemli değil Bluetooth...
ana sayfada da değişiklik var alt kısımda sadece 4 tane ikon var artık sanırım önceden 5 tane idi anasayfayla keşfeti birleştirmişlar üst kısıma dokununca hikaye ve bildirimler kısmı çıkıyor onun dışında değişiklik yok.
sadece müzik dinlemiyorsan sık sık video da izliyorsan yt pre de alabilirsin sadece müzik içinse Apple kullanıyorsan Apple Music android ise spotify bence.