Bedavaya almışsınız, internetten mi yoksa mağazadan mı buldunuz?
Bu arada yine bedava fiyatına 3000 ansi lümen FHD projeksiyon satıyorlar ama 10 yıllık ürün. :ROFLMAO: acer projeksiyon
Amazon.com.tr
4K Koorui marka monitör yeniden 7598 liraya listelenmiş. Geçen haftalarda vardı kalkmıştı yine gelmiş. Belki alan kişi denedi yine iade etti. Sorunlu olabilir ama fiyat iyi, bu paraya 27 inch 4K monitör yok.
böyle şeyler yemeyin %60-80 arası bitter tablet çikolata alın canınız sıkıldıkça bir parça atın geçin, kakaonun içindeki antioksidanlar vücuda acayip faydalı
Edit: Ben bunu GFN sanmışım, aşağıda yazdıklarımı unutun. 14 TL güzel ama bazı sitelerde 1 aylık 30-40 lira gibi zaten satılıyor.
İşime yarasa alırdım hesap açmakla kart bilgisi girmekle uğraşamadım. Sıpsıcak fırsat hatta bedava. Global versiyonmuş bir de. Performans pakedi galiba, 2K oyun...
Gel alda 400 liraymış, arkadaşın verdiği %20 kod çalışıyorsa 320 tl. Pizza önemli değil de aylık 106 liraya geliyor. 4080 veren paketi vermezler sanırım, o da aylık 340 lira olarak gözüküyor. 4080'lik paketse zaten kaçırmadan alın. Ama koskoca İzmirde little ceasers yok, listede çıkmadı.
Bu önerdiğiniz P14 Max modelini alacaktım yanına da P12 Max ekledim egsoz fan olarak (çünkü kasamda egsoz 120mm destekliyor) 970 lira tuttu, ödeme adımında 150 lira da kargo parası istiyor, 1120 lira ediyor toplamda. Bunu alacağıma Noctua alırım Amazondan ithalat ücretiyle 1300 liraya gelir. Bu...
apu da iş görür mü acaba ya, benim oynadığım 1 tane oyun var o da işlemci tabanlı bir oyun
onun dışında youtube dışı bir şey yaptığım yok
1707843069
ekran kartlı daha uyguna gelir derken?
hazır sistem mi alayım diyosun?
onların içine çok dandik parçalar koyuyorlar ve AM5 4060'lı sistem zaten...
iptal edin diyince sanki şu an indirim gelmiş, iptal edin indirimli fiyattan alın gibi bir izlenim oluyor
iptal edin dolandırıcılık vakası falan diye başlığı düzenlerseniz yanıltıcı olmaz
ben müneccim miyim nerden bileyim, konuyu da o yüzden açmadık mı
single channel önerisini yapıyorsan, ben de dual channel tercih ediyorum diyorsam yazarsın neden etmemem gerektiğini ben de anlarım
konumda laf kalabalığı yapma
1707804399
teşekkürler açıklama için, single tercih edeceğim bir...
vatan kazık, bu paraya R5 5600lü 4060lı sistem dizilir yapmayın etmeyin
hazır sistemler bile 15 gün öncesine kadar 17999'dan satıldı, 4060'lı
youtuberları takip edin