polyester olanlar sadece gri olanlar diğerleri tamamı pamuk
1785086669
Kozik Standart Fit Bisiklet Yaka Erkek Tişört 5'li - Çok Renkli
679 TL / Adet 136 TL
bu t-shirtler çok iyi ben 1 yıl önce almıştım çok beğendim
psu almak yerine iyibir fan ile değişim yapsanız daha iyi ve maliyetsiz olurdu bendeki 1200w cooler master fan ses çıkarmaya başlayında noctua fan ile değiştim gayet sessiz oldu
hemen hakem heyetine başvur satıcı stokta olan bir ürünü keyfi gerekçeyle iptal edemez bende 5070 ve 9070xt almıştım 5070i iptal etmişler arkadaşım haken heyetinde hemen email yoluyla ihtar içeren bir mail yolla sonrada hakem heyetine başvuru yap tüm yazışma ve sipariş bilgisi iptal gerekçesi...
sizin adınıza üzüldüm açıkcası nasıl denk geldi bilmiyorum ama ben indirimin ilk dakikalarına denk geldim o sırada 9070xt ve 5070 i toplam 58 bine aldım aslında 5080 almaktı amacım ama o sırada indirim yoktu 2 dk bilgisayar başında kalmıştım ondada indirim gelmiş kaçırdım
https://www.hepsiburada.com/magaza/mavi?tab=advantageproducts&filtreler=VariantList.VariantListing.TagList.avantajli%E2%82%AC2dfiyatlar%3Aavantajli%E2%82%AC2dfiyatlar
MAVİ SATICILI ÜRÜNLERDE 249TL DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA T-SHİRTLER VAR
bendede 2 fanlı inno 3d 5070 vardı vatan ve paraf kampanyasından 5080e geçtim zotac çokta iyi versiyonu değil ama kasa içi hava akışı ve kasa büyüklüğü beni rahatlattı umarım sende alır kullanırsın