Dosya açılalı 8 gün oldu hala başvuru tamamlandı kısmında. Ayriyetten tarihlerden birini 08 yazacağıma 06 yazmışım bunu düzeltmemin imkanı var mı yoksa tarihin çok bir önemi var mı ekstra bilgi olsun diye yazmıştım.
İade kabul etmediler ürünün seffaf poşetleri olmadığı için reddedildi adaptörde çizik vsde yoktu. Daha fazla üstelemek istemedim çünkü ürünü şeffaf koruma poşeti olmadan tekrar satışa koyamayacaklarını söyledi ama yetkkisi serviste bu poşetlerden yüzlerce yedekli olması gerekir de işte...
Cihaza İMEİ attıktan sonra garantisi hariç herhangi bir yurtiçi cihazdan farkı olmaz açtırmış oluyorsunuz. 8 ay kullanma süresi İMEİ atılmamış cihazlar için geçerli.
Şimdi şu plastik poşetler saklama poşeti diye mi geçiyor 🤣 bunlar bildiğin açtiktan sonra çöpe at şeyi kilidi yok bir şeyi yok iade almamak için kıvranıyorlar urunu sağlam şekilde bantladim hasar almasın diye kutu hasarlı diyorlar. Ne ekranında çizik var ne bir yerinde çizik var ikinci el ilana...
Adaptörde çizigi nereden çıkardınız? Ürünü koymadan önce videosu var elimde hiçbir yeri çizik vs değildi geldiği gibi yolladım kutusu yırtıkta değil? Sadece sağlam olsun diye açılmasın diye sıkı bant attim. Ürünün hiçbir şekilde anası ağlamadi boş yorumda bulunmayın kullandim 5 gün sonra...
2-3 ay sürerse hocam ikinci elden satmak daha mantıklı olabilir mi? Vallahi yazık günah ya keşke amazondan alaydim diyorum kutusu açık diye iade reddi ne demek ya. 🙁
Şimdi başvurdum hocam sırf kutusu açıldı diye red yiyorum şaka gibi inşallah erken sonuçlanır yoksa ikinci elde zararına satıp geçeceğim yaşattığı streslerin haddi hesabı yok ya.
Trendyoldan monitör aldım 14 günlük cayma hakkımı kullanarak monitörü iade etmek istiyorum fakat kutusu açıldığı için iadeyi kabul etmiyorlar. Bu monitörü 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilme hakkım yok mu? Kutusu açıldığı için iadeyi kabul etmediler ne yapabilirim THH beni haklı bulur...