RuLing_38 isimli üyenin son içerikleri

1. R

ASUS TUF GAMING VG259QMR5A monitör aldım 310 hz oc bu oc nedir

herkese merhabalar yeni monitör aldım daha gelmedi ve aldıktan sonra fark ettim 310hz ama oc olarak bu oc nedir ne işe yarar nasıl çalışır bi sorun teşkil eder mi? çünkü hep 310 hz de kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinimirin
  2. R

GTA Online girince ping artıyor

Merhaba arkadaşlarımla GTA Online oynarken bir anda pingim artıyor. Arkadaşlarla Steam Chat üzerinden konuşuyoruz herhangi bir oyunda ping artması lag olma durumu olmuyor. Ama GTA Online'a geçtiğim zaman oyunu oynatmıyor. Yaşadığım sorun: Klavyenin kendi kendine tuş basması tuş basmaması oyun...
  3. R

Klavye alacağım rampage ile everest arasında kaldım

Merhaba yakın zamanda mekanik klavye alacağm ama 2 klavye arasında kaldım rampage claw tkl red switch everest kb-mk7 red swith rampage de numpad yok tek eksiği bu ama type-c kablodan usb-A ya çıkıyor bu çok güzel bir artı everestte küçük enter var örgüsüz kablo ama numpad var fiyat bandım bu...
  4. R

Sistemimde 16 GB ram var aynı model ramlerden 32 GB alacağım sorun olurmu

Sistemimde hazır olarak kullandığım Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz CL16 2 tane ram var anakartımda 4 slot var yani 2 tanesi boşta Şimdi aynı ramlerden 2 tane 16 GB alacağım yani toplamda sistemde 48 gb ram olacak Ama bir sorun cikarmi yinede aynı model olmasına rağmen Bana olmaz gibime...
  5. R

MSI MAG A650BNL ile MSI MAG A650BN arasında fark nedir

Merhaba arkadaşlar yakında bı sistem alıcam ama iki PSU arasında kaldım lütfen yardım edin MSI MAG A650BNL ile MSI MAG A650BN arasındaki farklar nedir
  6. R

AMD ryzen 5 7500f ve sapphire rx 6700 xt pulse darboğaz yaparmi

Sağol knk bütçemi 3000 4000 TL asiyo ama hayırlısı bakalım
  7. R

AMD ryzen 5 7500f ve sapphire rx 6700 xt pulse darboğaz yaparmi

Merhaba yakında bir sistem alıcam amd ryzen 5 5600 veya 7500f işlemci alıcam 5600 ile 6700 xt darboğaz yapmıyor diye biliyorum ama 7500f ile darboğaz yaparmı yardımınıza ihtiyacım var
Geri