RuLingx57 isimli üyenin son içerikleri

1. RuLingx57

BitFenix CUBE Premium 750+w Yardım

evet büyük ihtimalle hocam
  2. RuLingx57

evet haklısınız ürün kodları birebir aynı bu durumda aynı kasa oluyor o zaman itopya yanlış yazmıştır umarım çünkü kasa gerçekten büyük 280mm desteklemesi saçma geliyor
  3. RuLingx57

hocam bu kasanın adı ceto premium benim kasanın adı cube premium muhtemelen bu attığınız daha büyük ama birebir aynı duruyorlar
  4. RuLingx57

hocam hazır sistem aldım itopyadan 1749062417 hocam böyle yazıyor 1749062512 acaba yanlış yazılmış olma ihtimali var mıdır?
  5. RuLingx57

evet çok haklısınız bende uyumsuz parça olmayacağını düşündüğüm için satın aldım daha sonra şans eseri fark ettim durumu
  6. RuLingx57

umarım hiç oturmaz ve bana ulaşırlar yoksa çok uğraşmak zorunda kalacağım
  7. RuLingx57

itopya göndermeden önce test ediyormuş diye duydum ama ulaşmaya da çalıştım mesai saati dışında yarında arefe umarım sistem hazırlanmadan ulaşabilirim 1749061263 evet 1749061328 umarım öyle olur zaten bu kasayı seçerken fiyat farkı ödemedim önerilen kasalarını seçerim artık 1749061376 bu...
  8. RuLingx57

evet haklısınız ama sistemin kasa seçeneklerine koymuşlar bende bu konu aklıma gelmediği için seçtim böyle durumları düşünmüş olmalılar 1749060291 sizce sistem test edilirken bu durumu fark edip bana ulaşırlar mı
  9. RuLingx57

kasanın açıklamasında max gpu uzunluğu 280mm yazıyor ekran kartımın uzunluğu 300mm kasanın fanlarına çarpar mı veya farklı bir sorun yaratır mı onu merak ediyorum.
  10. RuLingx57

Bugün İtopyadan hazır sistem aldım. Kasayı farklı bir modelle değiştirdim ekran kartı gigabyte rx7800xt uzunluğu 300mm benim seçtiğim kasanın max ekran kartı desteği 280mm ne gibi sorunlar olabilir? ekte ürünlerin linklerini bıraktım şimdiden teşekkür ederim...
  11. RuLingx57

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

max 40k 2k monitörle hikayeli oyun oynayacağım
  12. RuLingx57

6aylık xbox game pass üyeliğimi kaç paraya satabilirim

Elimde monster notebook alınca hediye edilen 6aylık xbox game pass üyeliği var bunu kaç paraya satabilirim acaba
  13. RuLingx57

320 Gb Harddisk Önerisi

İlk başta WD green 500gb hdd almıştım . Hdd de bad sector çıktığı için iade ettim . Şuanda 320 gblık bir hdd ye ihtiyacım var . Bütçe sınırım yok performansı yüksek bir hdd önerirseniz sevinirim .
  14. RuLingx57

Steam'de cs indirirken hasarlı disk hatası

2 gün önce 500gb WD harddisk aldım cs indirirken hasarlı disk hatası verip indirme durduruluyor . Bu sorunu nasıl çözebilirim .
  15. RuLingx57

Öneri Arkadaşlarla oynamalık mobil oyun önerisi

Assoluto olabilir gayet zevkli arkadaşla oynanabilir ve para zor kasılıyor böylece oyuna daha bağlı kalıyorsun
Geri