evet haklısınız ürün kodları birebir aynı bu durumda aynı kasa oluyor o zaman itopya yanlış yazmıştır umarım çünkü kasa gerçekten büyük 280mm desteklemesi saçma geliyor
itopya göndermeden önce test ediyormuş diye duydum ama ulaşmaya da çalıştım mesai saati dışında yarında arefe umarım sistem hazırlanmadan ulaşabilirim
1749061263
evet
1749061328
umarım öyle olur zaten bu kasayı seçerken fiyat farkı ödemedim önerilen kasalarını seçerim artık
1749061376
bu...
evet haklısınız ama sistemin kasa seçeneklerine koymuşlar bende bu konu aklıma gelmediği için seçtim böyle durumları düşünmüş olmalılar
1749060291
sizce sistem test edilirken bu durumu fark edip bana ulaşırlar mı
kasanın açıklamasında max gpu uzunluğu 280mm yazıyor ekran kartımın uzunluğu 300mm kasanın fanlarına çarpar mı veya farklı bir sorun yaratır mı onu merak ediyorum.
Bugün İtopyadan hazır sistem aldım. Kasayı farklı bir modelle değiştirdim ekran kartı gigabyte rx7800xt uzunluğu 300mm benim seçtiğim kasanın max ekran kartı desteği 280mm ne gibi sorunlar olabilir? ekte ürünlerin linklerini bıraktım şimdiden teşekkür ederim...
İlk başta WD green 500gb hdd almıştım . Hdd de bad sector çıktığı için iade ettim . Şuanda 320 gblık bir hdd ye ihtiyacım var . Bütçe sınırım yok performansı yüksek bir hdd önerirseniz sevinirim .